Deze snelle Polo is te herkennen aan de vernieuwde snuit met waarbij de specifieke ledstrip (die wordt afgewerkt met een rood lijntje) de koplampen met elkaar verbindt.

Zowel de snuit als de achterklep wordt voorzien van een groot VW-embleem en achteraan staat daar het drieletterwoord GTI onder. De achterklep krijgt vernieuwde lichtunits met ledtechnologie en links onderaan wordt een sportieve dubbele uitlaat gemonteerd.

Verwende Polo-rijders kunnen ook kiezen voor intelligente Matrix ledkoplampen die de weg zo fel mogelijk verlichten en zonder het tegemoetkomend verkeer te verblinden. Rijhulpsystemen zoals een een intelligente cruise control en een spoorassistent worden standaard voorzien.

Deze potige Polo wordt net als zijn voorganger aangedreven door de tweeliter TFSI-benzinemotor die aan een gerobotiseerde DSG-automaat wordt gekoppeld. De turbo benzinemotor levert 204 pk en deze Polo GTI zou al in het najaar van 2021 bij de dealer staan.

Deze snelle Polo is te herkennen aan de vernieuwde snuit met waarbij de specifieke ledstrip (die wordt afgewerkt met een rood lijntje) de koplampen met elkaar verbindt. Zowel de snuit als de achterklep wordt voorzien van een groot VW-embleem en achteraan staat daar het drieletterwoord GTI onder. De achterklep krijgt vernieuwde lichtunits met ledtechnologie en links onderaan wordt een sportieve dubbele uitlaat gemonteerd. Verwende Polo-rijders kunnen ook kiezen voor intelligente Matrix ledkoplampen die de weg zo fel mogelijk verlichten en zonder het tegemoetkomend verkeer te verblinden. Rijhulpsystemen zoals een een intelligente cruise control en een spoorassistent worden standaard voorzien. Deze potige Polo wordt net als zijn voorganger aangedreven door de tweeliter TFSI-benzinemotor die aan een gerobotiseerde DSG-automaat wordt gekoppeld. De turbo benzinemotor levert 204 pk en deze Polo GTI zou al in het najaar van 2021 bij de dealer staan.