Deze meeting voor VW's en afgeleide modellen in Eghezée (ongeveer 15 km ten noorden van Namen) wordt op 16 juni voor de 14 de keer georganiseerd. Dit evenement is gereserveerd voor Volkswagens en afgeleide versies die voor 1983 werden gebouwd. Er worden een tal van Kevers, maar ook andere modellen zoals de T1 en de T2, de Golf, de Passat en de Scirocco van de eerste generatie verwacht.

Er zullen eveneens meer zeldzame versies zoals de 181 (erfgenaam van de fameuze Kübelwagen, de militaire Volkswagen van de Tweede Wereldoorlog), de 411/412, de VW-Porsche of zelfs de K70 (Volkswagens eerste voorwielaandrijver) te zien zijn. Het evenement zal plaatsvinden in het Henri Maus Instituut (Yannick Leroy site, Leuvensesteenweg 92, 5310 Eghezée). Deelnemen kost 8 euro en bezoekers krijgen gratis toegang. (Belga)

Deze meeting voor VW's en afgeleide modellen in Eghezée (ongeveer 15 km ten noorden van Namen) wordt op 16 juni voor de 14 de keer georganiseerd. Dit evenement is gereserveerd voor Volkswagens en afgeleide versies die voor 1983 werden gebouwd. Er worden een tal van Kevers, maar ook andere modellen zoals de T1 en de T2, de Golf, de Passat en de Scirocco van de eerste generatie verwacht. Er zullen eveneens meer zeldzame versies zoals de 181 (erfgenaam van de fameuze Kübelwagen, de militaire Volkswagen van de Tweede Wereldoorlog), de 411/412, de VW-Porsche of zelfs de K70 (Volkswagens eerste voorwielaandrijver) te zien zijn. Het evenement zal plaatsvinden in het Henri Maus Instituut (Yannick Leroy site, Leuvensesteenweg 92, 5310 Eghezée). Deelnemen kost 8 euro en bezoekers krijgen gratis toegang. (Belga)