Net als de 718 Boxster, zal ook de Macan weldra een vierpitter in het gamma krijgen. Wel gaat het hier niet om een boxermotor, maar om een vier-in-lijn. Meer bepaald een 2 liter met turbolader op benzine, goed voor 252 pk en 370 Nm. Het gaat om een krachtbron van Audi-origine die aan de PDK-transmissie wordt gekoppeld. Daarmee kan de kleine SUV van Porsche nog goed uit de voeten, want de spurt van 0 tot 100 km/u lukt in slechts 6,7 seconden en de topsnelheid bedraagt 229 km/u.

Het verbruik komt uit op 7,2 l/100 km. Deze nieuwe instapversie van Macan is te herkennen aan de zwarte accenten aan de raamlijsten en de remklauwen, en de typische dubbele uitlaat. De lancering mag de volgende maanden verwacht worden.(Belga)

Net als de 718 Boxster, zal ook de Macan weldra een vierpitter in het gamma krijgen. Wel gaat het hier niet om een boxermotor, maar om een vier-in-lijn. Meer bepaald een 2 liter met turbolader op benzine, goed voor 252 pk en 370 Nm. Het gaat om een krachtbron van Audi-origine die aan de PDK-transmissie wordt gekoppeld. Daarmee kan de kleine SUV van Porsche nog goed uit de voeten, want de spurt van 0 tot 100 km/u lukt in slechts 6,7 seconden en de topsnelheid bedraagt 229 km/u. Het verbruik komt uit op 7,2 l/100 km. Deze nieuwe instapversie van Macan is te herkennen aan de zwarte accenten aan de raamlijsten en de remklauwen, en de typische dubbele uitlaat. De lancering mag de volgende maanden verwacht worden.(Belga)