Hij zal beschikbaar zijn met de nieuwe 1,5 liter EcoBoost-benzinemotor en de nieuwe 2,0 liter TDCi-dieselmotor met dubbele sequentiële turbo, goed voor 210 pk. De vierdeurs Mondeo Hybrid koppelt een speciaal ontwikkelde 2,0 liter benzinemotor aan een elektromotor en een lithium-ionbatterij van 1,4 kWh

Ook opblaasbare veiligheidsgordels achteraan zijn nu beschikbaar, een primeur voor dit segment, die debuteert op de nieuwe Mondeo. Bij een ongeval wordt de gordel snel opgeblazen om de botskrachten te verspreiden over een oppervlak dat vijf keer groter is dan dat van een klassieke veiligheidsgordel. (CG)

Hij zal beschikbaar zijn met de nieuwe 1,5 liter EcoBoost-benzinemotor en de nieuwe 2,0 liter TDCi-dieselmotor met dubbele sequentiële turbo, goed voor 210 pk. De vierdeurs Mondeo Hybrid koppelt een speciaal ontwikkelde 2,0 liter benzinemotor aan een elektromotor en een lithium-ionbatterij van 1,4 kWh Ook opblaasbare veiligheidsgordels achteraan zijn nu beschikbaar, een primeur voor dit segment, die debuteert op de nieuwe Mondeo. Bij een ongeval wordt de gordel snel opgeblazen om de botskrachten te verspreiden over een oppervlak dat vijf keer groter is dan dat van een klassieke veiligheidsgordel. (CG)