Na de voorstelling van de nieuwe Bonneville Speedmaster en Bobber Black, tijdens de openingsceremonie van het nieuwe "visitor centre" van de fabriek in Hinckley, kon de Britse constructeur het ook niet nalaten zijn nieuwe Bonneville al te onthullen. Weldra zullen naast de Speedmaster en Bobber Black nog twee andere nieuwe modellen worden voorgesteld, waarvan de namen nog niet werden bekendgemaakt.

Momenteel houdt men bij Triumph de lippen inderdaad stevig op elkaar tot de officiële presentatie op het EICMA salon in Milaan, dat begin november plaatsvindt. Daarna volgt de Belgische avant-première in Autoworld in Brussel waar geïnteresseerde motorrijders op zaterdag 19 november tussen 10 en 16 uur welkom zijn. Enkel motorrijders komen erin want je daar je motorrijbewijs tonen!(Belga)

Na de voorstelling van de nieuwe Bonneville Speedmaster en Bobber Black, tijdens de openingsceremonie van het nieuwe "visitor centre" van de fabriek in Hinckley, kon de Britse constructeur het ook niet nalaten zijn nieuwe Bonneville al te onthullen. Weldra zullen naast de Speedmaster en Bobber Black nog twee andere nieuwe modellen worden voorgesteld, waarvan de namen nog niet werden bekendgemaakt.Momenteel houdt men bij Triumph de lippen inderdaad stevig op elkaar tot de officiële presentatie op het EICMA salon in Milaan, dat begin november plaatsvindt. Daarna volgt de Belgische avant-première in Autoworld in Brussel waar geïnteresseerde motorrijders op zaterdag 19 november tussen 10 en 16 uur welkom zijn. Enkel motorrijders komen erin want je daar je motorrijbewijs tonen!(Belga)