Triumph stelt gamma 2018 voor in Brussel

20/10/17 om 18:11 - Bijgewerkt om 18:12

Bron: Belga

Op zaterdag 19 november stelt Triumph in avant-première zijn nieuwe modellen voor in het unieke kader van het Autoworld Museum in Brussel. Het Britse merk laat daar de fans kennismaken met maar liefst vier nieuwe motorfietsen.

Triumph stelt gamma 2018 voor in Brussel

Triumph stelt gamma 2018 voor in Brussel © BELGA

Na de voorstelling van de nieuwe Bonneville Speedmaster en Bobber Black, tijdens de openingsceremonie van het nieuwe "visitor centre" van de fabriek in Hinckley, kon de Britse constructeur het ook niet nalaten zijn nieuwe Bonneville al te onthullen. Weldra zullen naast de Speedmaster en Bobber Black nog twee andere nieuwe modellen worden voorgesteld, waarvan de namen nog niet werden bekendgemaakt.

Momenteel houdt men bij Triumph de lippen inderdaad stevig op elkaar tot de officiële presentatie op het EICMA salon in Milaan, dat begin november plaatsvindt. Daarna volgt de Belgische avant-première in Autoworld in Brussel waar geïnteresseerde motorrijders op zaterdag 19 november tussen 10 en 16 uur welkom zijn. Enkel motorrijders komen erin want je daar je motorrijbewijs tonen!(Belga)

Onze partners