Triumph en Krugger nemen samen deel aan de Sultans of Sprint 2018

28/12/17 om 10:51 - Bijgewerkt om 10:52

Bron: Belga

De Britse motorfabrikant Triumph en tweevoudig wereldkampioen AMD Custom van de Belg Fred Krugger slaan de handen in elkaar om deel te nemen aan de Sultans of Sprint 2018.

Triumph en Krugger nemen samen deel aan de Sultans of Sprint 2018

Triumph en Krugger nemen samen deel aan de Sultans of Sprint 2018 © BELGA

Deze snelheidsrace voor custom motoren werd in 2016 in het leven geroepen en is inmiddels erg bekend geworden. Fred Krugger gaat eraan deelnemen en prepareert een Bonneville Bobber. Krugger is zelf liefhebber van dit soort evenementen en zal deelnemen aan de vijf sprints, hij zal ook zelf rijden. De Bonneville Bobber is uitermate geschikt voor deze discipline want hij is geïnspireerd op de motoren die in de jaren '40 in dit soort races aantraden.

Het is ook een perfecte basis voor de Waalse custombouwer. De customizer uit "Basse-Bodeux" neemt geen genoegen met enkel technische aanpassingen voor de Bobber die zal deelnemen aan de Sultans of Sprint want hij zal ook optisch worden verfijnd. Deze Bobber werd zopas geleverd bij Fred Krugger zodat de artiest-tuner nog voldoende tijd heeft om zich over deze Britse machine te ontfermen. Het wedstrijdreglement legt evenwel enkele beperkingen op. Triumph denkt overigens ook aan een gehomologeerde versie die straatlegaal is, want een Triumph is bovenal een machine om mee te rijden... (Belga)

Onze partners