Toyota wordt een belangrijke "gold partner" van het Belgisch Paralympisch Committee. De overeenkomst werd afgesloten op 9 juni en sinds dien heeft het BPC drie voertuigen ter beschikking. Het gaat om een CT 200h (ecoscore 79 ) en twee Toyota Auris TS hybride (ecoscore 77). Naast de belangrijke jaarlijkse financiële steun zal Toyota ook voertuigen ter beschikking van het BPC stellen voor promotie evenementen, stages, enz. Anne D'Ieteren, voorzitter van het BPC is verheugd over de samenwerking: "We zijn heel blij dat we op de grote partner kunnen rekenen. Deze steun is essentieel om onze doelen van de Belgische Beweging - bestaande uit BPC en diens twee leden Ligue Handisport Francophone en Parantee-Psylos - te kunnen realiseren.

Het is de bedoeling om de Paralympische Spelen in ons land naar een hoger niveau te tillen door onze atleten een betere ondersteuning te geven. Dat kunnen we enkel realiseren met solide partners zoals Toyota". Toyota is ook trots om wereldwijd de eerste "top partner" te zijn uit de mobiliteitssector. Deze nieuwe categorie is duidelijk breder dan de auto op zich omdat het om producten en diensten gaat die het leven van heel veel mensen zullen verrijken.(Belga)

Toyota wordt een belangrijke "gold partner" van het Belgisch Paralympisch Committee. De overeenkomst werd afgesloten op 9 juni en sinds dien heeft het BPC drie voertuigen ter beschikking. Het gaat om een CT 200h (ecoscore 79 ) en twee Toyota Auris TS hybride (ecoscore 77). Naast de belangrijke jaarlijkse financiële steun zal Toyota ook voertuigen ter beschikking van het BPC stellen voor promotie evenementen, stages, enz. Anne D'Ieteren, voorzitter van het BPC is verheugd over de samenwerking: "We zijn heel blij dat we op de grote partner kunnen rekenen. Deze steun is essentieel om onze doelen van de Belgische Beweging - bestaande uit BPC en diens twee leden Ligue Handisport Francophone en Parantee-Psylos - te kunnen realiseren. Het is de bedoeling om de Paralympische Spelen in ons land naar een hoger niveau te tillen door onze atleten een betere ondersteuning te geven. Dat kunnen we enkel realiseren met solide partners zoals Toyota". Toyota is ook trots om wereldwijd de eerste "top partner" te zijn uit de mobiliteitssector. Deze nieuwe categorie is duidelijk breder dan de auto op zich omdat het om producten en diensten gaat die het leven van heel veel mensen zullen verrijken.(Belga)