Safety Sense omvat tal van functies die gebruik maken van een camerasysteem. Deze camera's zitten bovenaan de voorruit en de data die ze verzamelen zijn cruciaal voor de werking van een noodstop assistent, een adaptieve snelheidsregelaar, een rijstrook assistent, verkeersbordherkenning en een grootlicht assistent. Het enige rijhulpsysteem dat niet tot het pack behoort in een dode hoek assistent.

Los daarvan kan deze technologie heel wat ongevallen voorkomen of op zijn minst de gevolgen ervan beperken. Bovendien is het pack - in tegenstelling tot vergelijkbare technologie bij andere constructeurs - best betaalbaar. Daarom zijn ongeveer 90% van de nieuw verkochte Toyota's op de Europese, de Noord-Amerikaanse en de Japanse markt met deze technologie uitgerust. Eerder dit jaar lanceerde Toyota de tweede generatie van Safety Sense.(Belga)

Safety Sense omvat tal van functies die gebruik maken van een camerasysteem. Deze camera's zitten bovenaan de voorruit en de data die ze verzamelen zijn cruciaal voor de werking van een noodstop assistent, een adaptieve snelheidsregelaar, een rijstrook assistent, verkeersbordherkenning en een grootlicht assistent. Het enige rijhulpsysteem dat niet tot het pack behoort in een dode hoek assistent.Los daarvan kan deze technologie heel wat ongevallen voorkomen of op zijn minst de gevolgen ervan beperken. Bovendien is het pack - in tegenstelling tot vergelijkbare technologie bij andere constructeurs - best betaalbaar. Daarom zijn ongeveer 90% van de nieuw verkochte Toyota's op de Europese, de Noord-Amerikaanse en de Japanse markt met deze technologie uitgerust. Eerder dit jaar lanceerde Toyota de tweede generatie van Safety Sense.(Belga)