Omwille van de groeiende marktvraag naar en de belangstelling voor hybride modellen brengt Toyota de Camry - na 15 jaar afwezigheid - terug naar West-Europa. De nieuwe 2,5-liter grote hybride (benzine/elektrische) Dynamic Force motorisatie combineert een laag verbruik met lage emissie en een stille werking met een hoger motorvermogen en een vlot karakter.

De Camry Hybrid levert 218 pk (160 kW) en stoot amper 98 g/km CO2 per km uit en hij laat een normverbruik van 4,3 l/100 km optekenen (gecombineerde rijcyclus volgens de fabrikant). Om het rijplezier te verhogen heeft het nieuwe Toyota Hybrid System (THS II) recht op sequentiële versnellingen via de Shiftmatic. Zo kan de bestuurder met een pookje sequentieel schakelen zoals bij een klassieke 6-trapsautomaat. Deze 8ste generatie Camry wordt in meer dan 100 landen geleverd.

Sinds de lancering van de eerste generatie in 1982 werden er in totaal meer dan 19 miljoen exemplaren gebouwd. Met meer dan 700.000 verkochte Camry's per jaar blijft dit model de best verkochte drievolume berline ter wereld.(Belga)

Omwille van de groeiende marktvraag naar en de belangstelling voor hybride modellen brengt Toyota de Camry - na 15 jaar afwezigheid - terug naar West-Europa. De nieuwe 2,5-liter grote hybride (benzine/elektrische) Dynamic Force motorisatie combineert een laag verbruik met lage emissie en een stille werking met een hoger motorvermogen en een vlot karakter. De Camry Hybrid levert 218 pk (160 kW) en stoot amper 98 g/km CO2 per km uit en hij laat een normverbruik van 4,3 l/100 km optekenen (gecombineerde rijcyclus volgens de fabrikant). Om het rijplezier te verhogen heeft het nieuwe Toyota Hybrid System (THS II) recht op sequentiële versnellingen via de Shiftmatic. Zo kan de bestuurder met een pookje sequentieel schakelen zoals bij een klassieke 6-trapsautomaat. Deze 8ste generatie Camry wordt in meer dan 100 landen geleverd. Sinds de lancering van de eerste generatie in 1982 werden er in totaal meer dan 19 miljoen exemplaren gebouwd. Met meer dan 700.000 verkochte Camry's per jaar blijft dit model de best verkochte drievolume berline ter wereld.(Belga)