Never change a winning team, dacht men wellicht bij Suzuki. Dus werden de genen van de Jimny integraal doorgegeven aan de volgende generatie die eerstdaags wordt voorgesteld. Het nieuwe model heeft eveneens de typische hoekige trekken en maakt nog steeds gebruik van een stevig ladderchassis en vierwielaandrijving. Kortom, dit wordt opnieuw een robuuste 4x4 met een avontuurlijk karakter en geen softe, trendy SUV met moddervrees.

Op de eerste beelden vallen vooral de verbrede wielkasten en het modernere interieur met een groot scherm voor het multimediasysteem op. Technische details gaven de Japanners nog niet vrij. Maar wellicht staat de bekende 1.0 liter BoosterJet op benzine op de lijst van motorisaties. Meer nieuws volgt op 5 juli bij de officiële voorstelling van de nieuwe Suzuki Jimny.(Belga)

Never change a winning team, dacht men wellicht bij Suzuki. Dus werden de genen van de Jimny integraal doorgegeven aan de volgende generatie die eerstdaags wordt voorgesteld. Het nieuwe model heeft eveneens de typische hoekige trekken en maakt nog steeds gebruik van een stevig ladderchassis en vierwielaandrijving. Kortom, dit wordt opnieuw een robuuste 4x4 met een avontuurlijk karakter en geen softe, trendy SUV met moddervrees.Op de eerste beelden vallen vooral de verbrede wielkasten en het modernere interieur met een groot scherm voor het multimediasysteem op. Technische details gaven de Japanners nog niet vrij. Maar wellicht staat de bekende 1.0 liter BoosterJet op benzine op de lijst van motorisaties. Meer nieuws volgt op 5 juli bij de officiële voorstelling van de nieuwe Suzuki Jimny.(Belga)