Deze Subaru XV toont de nieuwe "DYNAMIC X SOLID"-vormtaal die Subaru de volgende jaren zal gebruiken voor haar compacte crossover. "Deze DYNAMIC X SOLID-stijlelementen zorgen voor stevige vormen die typisch zijn voor een crossover-model. Ze stralen ook kwaliteit uit", weet men bij Subaru.

Het design van deze conceptwagen is de voorbode van de volgende generatie XV. "Ook de kleur van de wagen onderstreept het kwaliteitsgevoel", stelt Glacier Khaki Silica. Het gaat om een blauw-grijze tint die eigen is aan dit studiemodel. De zwarte koetswerkbeschermers lopen door op de ganse flank van het koetswerk, inclusief de deurdrempels en de wielkasten. Het loopt ook door in de voor- en de achterbumper. Het koetswerk wordt verder opgewaardeerd met enkele oranje elementen zoals het radiatorrooster, de bumpers, de dakrails en de velgen.

Subaru geeft voorlopig geen informatie vrij over de motor of de aandrijving van de wagen. Het ziet er naar uit dat men ook hier de fameuze boxermotoren in combinatie met de LinearTronic CVT-versnellingsbak zal gebruiken. Het spreekt dat hij ook met de integrale en symmetrische All Wheel Drive zal worden gelanceerd.(Belga)

Deze Subaru XV toont de nieuwe "DYNAMIC X SOLID"-vormtaal die Subaru de volgende jaren zal gebruiken voor haar compacte crossover. "Deze DYNAMIC X SOLID-stijlelementen zorgen voor stevige vormen die typisch zijn voor een crossover-model. Ze stralen ook kwaliteit uit", weet men bij Subaru. Het design van deze conceptwagen is de voorbode van de volgende generatie XV. "Ook de kleur van de wagen onderstreept het kwaliteitsgevoel", stelt Glacier Khaki Silica. Het gaat om een blauw-grijze tint die eigen is aan dit studiemodel. De zwarte koetswerkbeschermers lopen door op de ganse flank van het koetswerk, inclusief de deurdrempels en de wielkasten. Het loopt ook door in de voor- en de achterbumper. Het koetswerk wordt verder opgewaardeerd met enkele oranje elementen zoals het radiatorrooster, de bumpers, de dakrails en de velgen. Subaru geeft voorlopig geen informatie vrij over de motor of de aandrijving van de wagen. Het ziet er naar uit dat men ook hier de fameuze boxermotoren in combinatie met de LinearTronic CVT-versnellingsbak zal gebruiken. Het spreekt dat hij ook met de integrale en symmetrische All Wheel Drive zal worden gelanceerd.(Belga)