De media-aandacht is natuurlijk sowieso verzekerd met zo'n kamikaze-opdracht. Alleen moet je een gek vinden die het stuur wil nemen, want de kans op succes werd vooraf op 50% ingeschat. Gelukkig wou Mark Higgins zijn hachje nog eens wagen. De Britse rallyrijder heeft een goede band met Subaru en eerder rijdt hij met een Impreza STI al een recordrondje op het eiland Man. Ook deze afdaling op de beroemde Celerina-bobsleebaan in het Zwitserse Sankt Moritz zag hij wel zitten.

Toch werd het geen gezondheidswandeling voor Higgins en de Impreza STI, omdat deze baan maar net breed genoeg was voor de wagen en het ijs nu eenmaal zeer weinig grip biedt. Na de kombochten ging het enkele keren bijna finaal mis, maar gelukkig dook de Subaru weer in de geul richting dal. Voor Mark Higgins was het een dol avontuur dat gelukkig goed afliep, maar zijn Impreza STI kwam er niet zonder kleurscheuren vanaf en staat zeker een bezoek aan de carrosserieherstelling te wachten.(Belga)

De media-aandacht is natuurlijk sowieso verzekerd met zo'n kamikaze-opdracht. Alleen moet je een gek vinden die het stuur wil nemen, want de kans op succes werd vooraf op 50% ingeschat. Gelukkig wou Mark Higgins zijn hachje nog eens wagen. De Britse rallyrijder heeft een goede band met Subaru en eerder rijdt hij met een Impreza STI al een recordrondje op het eiland Man. Ook deze afdaling op de beroemde Celerina-bobsleebaan in het Zwitserse Sankt Moritz zag hij wel zitten.Toch werd het geen gezondheidswandeling voor Higgins en de Impreza STI, omdat deze baan maar net breed genoeg was voor de wagen en het ijs nu eenmaal zeer weinig grip biedt. Na de kombochten ging het enkele keren bijna finaal mis, maar gelukkig dook de Subaru weer in de geul richting dal. Voor Mark Higgins was het een dol avontuur dat gelukkig goed afliep, maar zijn Impreza STI kwam er niet zonder kleurscheuren vanaf en staat zeker een bezoek aan de carrosserieherstelling te wachten.(Belga)