Om een bestelling te plaatsen, moet je een voorschot van 1.000 dollar overmaken aan de Amerikaanse producent van batterijen en elektrische auto's. Ondanks de voorstelling van de wagen door Elon Musk, blijft Tesla erg karig met informatie. Bovendien kondigt men een elektrische autonomie van 350 km aan, daar waar voorheen over een groter rijbereik in het vooruitzicht werd gesteld.

Bovendien zit de concurrentie niet stil want Nissan heeft inmiddels ook een Leaf die 250 km ver komt. Over de Model 3 weten we nu al zeker dat de basisversie over achterwielaandrijving zal beschikken en dat hij in minder dan 6 seconden naar 100 km/u spurt. Er komt ook een krachtiger variant met twee elektromotoren en vierwielaandrijving. Over de batterijcapaciteit worden nog geen uitspraken gedaan. De wagen zal wellicht pas in 2018 in Europa beschikbaar zijn.

(Belga)

Om een bestelling te plaatsen, moet je een voorschot van 1.000 dollar overmaken aan de Amerikaanse producent van batterijen en elektrische auto's. Ondanks de voorstelling van de wagen door Elon Musk, blijft Tesla erg karig met informatie. Bovendien kondigt men een elektrische autonomie van 350 km aan, daar waar voorheen over een groter rijbereik in het vooruitzicht werd gesteld. Bovendien zit de concurrentie niet stil want Nissan heeft inmiddels ook een Leaf die 250 km ver komt. Over de Model 3 weten we nu al zeker dat de basisversie over achterwielaandrijving zal beschikken en dat hij in minder dan 6 seconden naar 100 km/u spurt. Er komt ook een krachtiger variant met twee elektromotoren en vierwielaandrijving. Over de batterijcapaciteit worden nog geen uitspraken gedaan. De wagen zal wellicht pas in 2018 in Europa beschikbaar zijn. (Belga)