Autohome realiseerde de daktent samen met de designers van Mini. Opgeplooid lijkt ze op een gewone dakkoffer. De structuur werd opgetrokken uit glasvezel om het geheel niet te zwaar te maken en heeft een compacte en gestroomlijnde vorm om onder meer het windgeruis te beperken.

De daktent kan eenvoudig gemonteerd worden op de dakrails die tot de standaarduitrusting van de Mini Countryman behoren. Ook het openen gaat makkelijk dankzij de aanwezigheid van vier gasveren. Comfortabel slapen voor twee volwassenen wordt verzekerd door een aangepaste matras. Verder zijn ook twee deuren en twee raampjes (met vliegennet), led-verlichting en een aluminium ladder om makkelijk aan boord te raken voorzien.

Een daktent versterkt door zijn beperkte omvang en hoge opstelling het gevoel van vrijheid. Bovendien levert het concept ook wat extra veiligheid op aangezien je steeds 'hoog en droog' slaapt. Ideaal voor avontuurlijke Mini-rijders die er wel 2.800 euro voor over moeten hebben.(Belga)

Autohome realiseerde de daktent samen met de designers van Mini. Opgeplooid lijkt ze op een gewone dakkoffer. De structuur werd opgetrokken uit glasvezel om het geheel niet te zwaar te maken en heeft een compacte en gestroomlijnde vorm om onder meer het windgeruis te beperken.De daktent kan eenvoudig gemonteerd worden op de dakrails die tot de standaarduitrusting van de Mini Countryman behoren. Ook het openen gaat makkelijk dankzij de aanwezigheid van vier gasveren. Comfortabel slapen voor twee volwassenen wordt verzekerd door een aangepaste matras. Verder zijn ook twee deuren en twee raampjes (met vliegennet), led-verlichting en een aluminium ladder om makkelijk aan boord te raken voorzien. Een daktent versterkt door zijn beperkte omvang en hoge opstelling het gevoel van vrijheid. Bovendien levert het concept ook wat extra veiligheid op aangezien je steeds 'hoog en droog' slaapt. Ideaal voor avontuurlijke Mini-rijders die er wel 2.800 euro voor over moeten hebben.(Belga)