Diverse koetswerkdetails onderscheiden de Chequered Flag-reeks van de rest van het gamma, waaronder unieke labels op de zijdelingse verluchtingsroosters, een specifieke afwerking van de sportieve voorbumper, de zijdrempels in koetswerkkleur en een glanzende zwarte afwerking van de kofferspoiler en de 18" lichtmetalen velgen. Er zijn drie koetswerkkleuren verkrijgbaar: Yulong White, Santorini Black en Eiger Grey.

Het interieur pakt uit met unieke interieurlabels op de drempelplaatjes, een aluminium sierlijst in Dark Hex voor het instrumentenbord, een volledig lederen R-Sport-interieur met contrasterende stiknaden. Enkele van de populairste opties voor de XF zijn eveneens standaard op de speciale editie, zoals Navigation Pro met InControl Connect Pro voor live verkeersinformatie, het 12,3" Interactive Driver Display, de Keyless Entry en het Smartphone Pack met Apple CarPlay en Android Auto. Voor de aandrijving is er keuze tussen verschillende motorversies op benzine en diesel met vermogens tussen 180 en 300 pk.(Belga)

Diverse koetswerkdetails onderscheiden de Chequered Flag-reeks van de rest van het gamma, waaronder unieke labels op de zijdelingse verluchtingsroosters, een specifieke afwerking van de sportieve voorbumper, de zijdrempels in koetswerkkleur en een glanzende zwarte afwerking van de kofferspoiler en de 18" lichtmetalen velgen. Er zijn drie koetswerkkleuren verkrijgbaar: Yulong White, Santorini Black en Eiger Grey.Het interieur pakt uit met unieke interieurlabels op de drempelplaatjes, een aluminium sierlijst in Dark Hex voor het instrumentenbord, een volledig lederen R-Sport-interieur met contrasterende stiknaden. Enkele van de populairste opties voor de XF zijn eveneens standaard op de speciale editie, zoals Navigation Pro met InControl Connect Pro voor live verkeersinformatie, het 12,3" Interactive Driver Display, de Keyless Entry en het Smartphone Pack met Apple CarPlay en Android Auto. Voor de aandrijving is er keuze tussen verschillende motorversies op benzine en diesel met vermogens tussen 180 en 300 pk.(Belga)