In afwachting moeten we ons tevreden stellen met deze teaserbeelden die Skoda wereldkundig maakt. We krijgen voor het eerst een beeld van de snuit te zien en het wordt duidelijk dat Skoda op vlak van design verder gaat op het elan dat ze met de jongste Superb zijn gestart. We zien duidelijk scherpe lijnen en hoekige vormen. De Oost-Europese Volkswagen-dochter bekent eindelijk kleur en kiest voor een herkenbare vormtaal met een uitgesproken design. Op de teaserbeelden zien we ook een velg en ook daar zien we driehoekige en vijfhoekige vormen in plaats van de afgeronde zachte vormtaal van weleer.

De Kodiaq gebruikt ook ledtechnologie voor de lichtunits zodat de designers de lichten in elke gewenste vorm kunnen gieten. De snuit krijgt een bijzonder brede driedimensionaal gevormd radiatorrooster. Skoda geeft nog mee dat hij binnenin erg ruim is. De koffer meet 750 liter en met neergeklapte achterbank slikt hij zelfs 2.065 liter. Op technische specificaties is het nog even wachten, want de Kodiaq wordt pas op 1 september in Berlijn voorgesteld.(Belga)

In afwachting moeten we ons tevreden stellen met deze teaserbeelden die Skoda wereldkundig maakt. We krijgen voor het eerst een beeld van de snuit te zien en het wordt duidelijk dat Skoda op vlak van design verder gaat op het elan dat ze met de jongste Superb zijn gestart. We zien duidelijk scherpe lijnen en hoekige vormen. De Oost-Europese Volkswagen-dochter bekent eindelijk kleur en kiest voor een herkenbare vormtaal met een uitgesproken design. Op de teaserbeelden zien we ook een velg en ook daar zien we driehoekige en vijfhoekige vormen in plaats van de afgeronde zachte vormtaal van weleer. De Kodiaq gebruikt ook ledtechnologie voor de lichtunits zodat de designers de lichten in elke gewenste vorm kunnen gieten. De snuit krijgt een bijzonder brede driedimensionaal gevormd radiatorrooster. Skoda geeft nog mee dat hij binnenin erg ruim is. De koffer meet 750 liter en met neergeklapte achterbank slikt hij zelfs 2.065 liter. Op technische specificaties is het nog even wachten, want de Kodiaq wordt pas op 1 september in Berlijn voorgesteld.(Belga)