Dit Dynamic Plus pakket bezorgt het koetswerk van de Octavia zwarte accenten en voorziet verder nog onder meer sportstoelen, een aluminium pedalenset en een sportstuur. Deze uitrusting is verkrijgbaar op de meeste versies van de Octavia en geeft de Skoda de fraaie sportieve look van de prestatiegerichte RS-varianten. Dit is een ingreep om beter gewapend te zijn tegen de sterke concurrentie in het eigen segment, maar ook tegen de niet te stuiten opmars van de SUV's.

Het succesverhaal van de Octavia begon in 1996 met de lancering van de eerste generatie. Dit model werd al snel de bestseller en het visitekaart van het Tsjechische merk dat zijn belangrijkste fabriek in Mladá Boleslav heeft. De Octavia is intussen aan zijn derde generatie toe en de goede verkoopcijfers bevestigen het succes in het segment van compacte berlines, waarin tot hiertoe al meer 5,5 miljoen klanten zich een Octavia (berline of combi) aanschaften.(Belga)

Dit Dynamic Plus pakket bezorgt het koetswerk van de Octavia zwarte accenten en voorziet verder nog onder meer sportstoelen, een aluminium pedalenset en een sportstuur. Deze uitrusting is verkrijgbaar op de meeste versies van de Octavia en geeft de Skoda de fraaie sportieve look van de prestatiegerichte RS-varianten. Dit is een ingreep om beter gewapend te zijn tegen de sterke concurrentie in het eigen segment, maar ook tegen de niet te stuiten opmars van de SUV's.Het succesverhaal van de Octavia begon in 1996 met de lancering van de eerste generatie. Dit model werd al snel de bestseller en het visitekaart van het Tsjechische merk dat zijn belangrijkste fabriek in Mladá Boleslav heeft. De Octavia is intussen aan zijn derde generatie toe en de goede verkoopcijfers bevestigen het succes in het segment van compacte berlines, waarin tot hiertoe al meer 5,5 miljoen klanten zich een Octavia (berline of combi) aanschaften.(Belga)