De Scout-formule is gekend bij Skoda en betekent voornamelijk het aanmeten van een avontuurlijke look, te beginnen met een aangepaste bescherming vooraan en achteraan, dakrails, donker getinte achterruiten en nog een paar extra leuke details hier en daar. Om de ambities te onderstrepen wordt deze versie meteen aangeboden met vierwielaandrijving en krijgt ze ook een grotere bodemvrijheid van 194 mm.

De Kodiaq Scout is ook rijkelijker uitgerust met led-verlichting, een Alcantara zetelbekleding of een uitgebreid infotainmentsysteem met een hifi met acht luidsprekers. Dit model heeft verder nog recht op een assistentiepakket voor offroad rijden en de Driving Mode Select met zes programma's die het rijden op glibberige ondergrond makkelijker en veiliger maken. Onder de motorkap schuilen de viercilinders op benzine - 1.4 TSI 150 pk en 2.0 TSI 180 pk - en diesel - 2.0 TDI 150 pk en 190 pk. De Skoda Kodiaq Scout wordt begin maart onthuld op Salon van Genève.(Belga)

De Scout-formule is gekend bij Skoda en betekent voornamelijk het aanmeten van een avontuurlijke look, te beginnen met een aangepaste bescherming vooraan en achteraan, dakrails, donker getinte achterruiten en nog een paar extra leuke details hier en daar. Om de ambities te onderstrepen wordt deze versie meteen aangeboden met vierwielaandrijving en krijgt ze ook een grotere bodemvrijheid van 194 mm.De Kodiaq Scout is ook rijkelijker uitgerust met led-verlichting, een Alcantara zetelbekleding of een uitgebreid infotainmentsysteem met een hifi met acht luidsprekers. Dit model heeft verder nog recht op een assistentiepakket voor offroad rijden en de Driving Mode Select met zes programma's die het rijden op glibberige ondergrond makkelijker en veiliger maken. Onder de motorkap schuilen de viercilinders op benzine - 1.4 TSI 150 pk en 2.0 TSI 180 pk - en diesel - 2.0 TDI 150 pk en 190 pk. De Skoda Kodiaq Scout wordt begin maart onthuld op Salon van Genève.(Belga)