Mini Belux organiseerde samen met TrackDays.be een dag vol ontspanning en circuitplezier voor klanten, liefhebbers en gasten. Klanten met een Mini Cooper S, Cooper SD of een John Cooper Works konden zich inschrijven om de sportieve kwaliteiten van hun wagen ook op circuit te ontdekken.

Deze editie van de Mini Fan Day was niet alleen bedoeld voor de meest sportieve liefhebbers maar richtte zich ook naar gezinnen. Gezinnen konden ook een circuitdoop beleven met een professionele piloot aan het stuur en in de verschillende workstations werden de nieuwste technologieën die Mini gebruikt, uitgelegd. Er was ook een heuse 'Mini kids corner' en een accessoireboetiek waar men Mini-producten kon kopen.

Tot slot stonden er diverse foodtrucks om hongerige magen te vullen. Mini-ambassadeurs Laura Tesoro, An Lemmens en Ish Ait Hamou waren eveneens van de partij en ze maakten ruim tijd voor hun fans. Deze bekenden mochten ook het circuit verkennen aan het stuur van de meest sportieve modellen van het Mini-gamma. Er werd ook een aftermovie opgenomen van de Mini Fan Day. Vanaf 12 juni is die te zien op de sociale media waarop ook Mini Belux actief is.(Belga)

Mini Belux organiseerde samen met TrackDays.be een dag vol ontspanning en circuitplezier voor klanten, liefhebbers en gasten. Klanten met een Mini Cooper S, Cooper SD of een John Cooper Works konden zich inschrijven om de sportieve kwaliteiten van hun wagen ook op circuit te ontdekken.Deze editie van de Mini Fan Day was niet alleen bedoeld voor de meest sportieve liefhebbers maar richtte zich ook naar gezinnen. Gezinnen konden ook een circuitdoop beleven met een professionele piloot aan het stuur en in de verschillende workstations werden de nieuwste technologieën die Mini gebruikt, uitgelegd. Er was ook een heuse 'Mini kids corner' en een accessoireboetiek waar men Mini-producten kon kopen. Tot slot stonden er diverse foodtrucks om hongerige magen te vullen. Mini-ambassadeurs Laura Tesoro, An Lemmens en Ish Ait Hamou waren eveneens van de partij en ze maakten ruim tijd voor hun fans. Deze bekenden mochten ook het circuit verkennen aan het stuur van de meest sportieve modellen van het Mini-gamma. Er werd ook een aftermovie opgenomen van de Mini Fan Day. Vanaf 12 juni is die te zien op de sociale media waarop ook Mini Belux actief is.(Belga)