Tijdens de officiële ceremonie van het 32ste Festival Automobile International op de Place des Invalides in Parijs kreeg de Renault Trezor de prijs voor de mooiste conceptcar van 2016. "Ik ben de jury dankbaar voor deze onderscheiding want het moedigt ons aan in onze designstrategie", weet Laurens van den Acker, designverantwoordelijke bij Renault. "Door de krachtige en sensuele stijl geeft de Trezor aan hoe onze toekomstige modellen en technologieën zullen evolueren. De Trezor is ook de voorbode voor een nieuwe generatie concept cars."

"De jury koos de Trezor omwille van de elegante en sensuele vormen. Dit is de ultieme concept. Wij waarderen vooral zijn coherente vormgeving en zijn zin voor detail. Dit is een heel creatieve en geslaagde oefening die inspiratie levert voor toekomstige Renault-modellen", weet Rémi Depoix, voorzitter van Festival Automobile International. De Trezor getuigt van een eenvoudige lijnen en vooraan zien we lichtunits met een "C"-vorm. Toekomstige Renault-modellen zullen op deze vormtaal worden gebaseerd. De volgende oefeningen zullen nog uitgerijpter en vloeiender ogen. Binnenin de Trezor zit een groot aanraakscherm dat rond de bestuurder werd gemonteerd en het cockpit-effect versterkt. Deze interface kan je ook personaliseren en is uiteraard geconnecteerd. Verder worden fraaie en warme materialen gebruikt zoals hout en leer. Ook de interieurs van de toekomstige Renault-modellen zullen van dit design en deze technologie getuigen. (Belga)

Tijdens de officiële ceremonie van het 32ste Festival Automobile International op de Place des Invalides in Parijs kreeg de Renault Trezor de prijs voor de mooiste conceptcar van 2016. "Ik ben de jury dankbaar voor deze onderscheiding want het moedigt ons aan in onze designstrategie", weet Laurens van den Acker, designverantwoordelijke bij Renault. "Door de krachtige en sensuele stijl geeft de Trezor aan hoe onze toekomstige modellen en technologieën zullen evolueren. De Trezor is ook de voorbode voor een nieuwe generatie concept cars.""De jury koos de Trezor omwille van de elegante en sensuele vormen. Dit is de ultieme concept. Wij waarderen vooral zijn coherente vormgeving en zijn zin voor detail. Dit is een heel creatieve en geslaagde oefening die inspiratie levert voor toekomstige Renault-modellen", weet Rémi Depoix, voorzitter van Festival Automobile International. De Trezor getuigt van een eenvoudige lijnen en vooraan zien we lichtunits met een "C"-vorm. Toekomstige Renault-modellen zullen op deze vormtaal worden gebaseerd. De volgende oefeningen zullen nog uitgerijpter en vloeiender ogen. Binnenin de Trezor zit een groot aanraakscherm dat rond de bestuurder werd gemonteerd en het cockpit-effect versterkt. Deze interface kan je ook personaliseren en is uiteraard geconnecteerd. Verder worden fraaie en warme materialen gebruikt zoals hout en leer. Ook de interieurs van de toekomstige Renault-modellen zullen van dit design en deze technologie getuigen. (Belga)