De EZ-Flex meet 3,86 meter, is 1,65 breed en 1,88 meter hoog. Ondanks deze beperkte buitenafmetingen biedt het elektrische wagentje een laadruimte van drie kubieke meter. De EZ-Flex is bovendien zeer wendbaar dankzij de erg korte draaicirkel van 4,5 meter. De bestuurderspost en het interieur is zo ontworpen dat de bestuurder zeer makkelijk en snel kan in- en uitstappen, wat het afleveren van de pakjes vergemakkelijkt.

Op dit ogenblik is het voertuig nog in een experimentele fase en daarom houdt Renault de lippen op elkaar wat betreft de motorisatie en het batterijpakket. De Franse constructeur wil wel kwijt dat de autonomie ongeveer 100 km zou bedragen. Binnenkort zullen een tiental bedrijven een exemplaar van deze EZ-Flex ontvangen. Zij zullen het voertuig gedurende twee jaar testen en Renault zal aan de hand van deze praktijkervaringen heel veel data verzamelen om de mogelijke productieversie van dit studiemodel verder te verfijnen. Het spreekt voor zich dat deze EZ-Flex doorgedreven geconnecteerd is.(Belga)

De EZ-Flex meet 3,86 meter, is 1,65 breed en 1,88 meter hoog. Ondanks deze beperkte buitenafmetingen biedt het elektrische wagentje een laadruimte van drie kubieke meter. De EZ-Flex is bovendien zeer wendbaar dankzij de erg korte draaicirkel van 4,5 meter. De bestuurderspost en het interieur is zo ontworpen dat de bestuurder zeer makkelijk en snel kan in- en uitstappen, wat het afleveren van de pakjes vergemakkelijkt. Op dit ogenblik is het voertuig nog in een experimentele fase en daarom houdt Renault de lippen op elkaar wat betreft de motorisatie en het batterijpakket. De Franse constructeur wil wel kwijt dat de autonomie ongeveer 100 km zou bedragen. Binnenkort zullen een tiental bedrijven een exemplaar van deze EZ-Flex ontvangen. Zij zullen het voertuig gedurende twee jaar testen en Renault zal aan de hand van deze praktijkervaringen heel veel data verzamelen om de mogelijke productieversie van dit studiemodel verder te verfijnen. Het spreekt voor zich dat deze EZ-Flex doorgedreven geconnecteerd is.(Belga)