Hier zijn ook tal van startups en onderzoekcentra van universiteiten. Dit Renault Open Innovation Lab - Le Square - zet externe partners en eigen Renault-teams aan het werk. Het Renault Open Innovation Lab wil nieuwe werkmethoden bedenken en moet de toekomst van de mobilitiet herdefiniëren. Het moet ook nieuwe mogelijkheden openen voor bedrijven. Zij kunnen op die manier een nieuwe business ontwikkelen met respect voor het Franse ecosysteem.

"Renault bouwt vandaag al meer dan 100 jaar auto's. Onze industrie evolueert echter in sneltreinvaart en we moeten bij blijven door continu te evolueren. We moeten met nieuwe technologieën werken zoals geconnecteerde en elektrische voertuigen. We moeten vooral bepalen hoe de mobiliteit van de toekomst er zal uitzien zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden", weet Pierrick Cornet, Alliance Global Director Ing. Avancée.

Het Renault Innovation Lab - Le Square - is een heus laboratorium waar men experimenteert en rekening houdt met het ecosysteem. Het staat ook dicht bij de ontwikkelingsteams van Renault en de Alliantie Renault-Nissan. Dit Innovation Lab - Le Square - is al het derde dat door Renault werd opgestart na dat van Silicon Valley (Califonia) voor autonoom rijden en dat van Tel Aviv (Israel), dat aan elektromobiliteit is gewijd.(Belga)

Hier zijn ook tal van startups en onderzoekcentra van universiteiten. Dit Renault Open Innovation Lab - Le Square - zet externe partners en eigen Renault-teams aan het werk. Het Renault Open Innovation Lab wil nieuwe werkmethoden bedenken en moet de toekomst van de mobilitiet herdefiniëren. Het moet ook nieuwe mogelijkheden openen voor bedrijven. Zij kunnen op die manier een nieuwe business ontwikkelen met respect voor het Franse ecosysteem."Renault bouwt vandaag al meer dan 100 jaar auto's. Onze industrie evolueert echter in sneltreinvaart en we moeten bij blijven door continu te evolueren. We moeten met nieuwe technologieën werken zoals geconnecteerde en elektrische voertuigen. We moeten vooral bepalen hoe de mobiliteit van de toekomst er zal uitzien zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden", weet Pierrick Cornet, Alliance Global Director Ing. Avancée. Het Renault Innovation Lab - Le Square - is een heus laboratorium waar men experimenteert en rekening houdt met het ecosysteem. Het staat ook dicht bij de ontwikkelingsteams van Renault en de Alliantie Renault-Nissan. Dit Innovation Lab - Le Square - is al het derde dat door Renault werd opgestart na dat van Silicon Valley (Califonia) voor autonoom rijden en dat van Tel Aviv (Israel), dat aan elektromobiliteit is gewijd.(Belga)