De naam van dit nieuwe model werd nog niet onthuld, maar hij zal in primeur op de Russische markt worden gecommercialiseerd. De constructeur bevestigt dat het om een Renault-product zal gaan voor de plaatselijke SUV-markt. Dit moet de leiderspositie van Renault op de Russische markt bevestigen in dit beloftevolle groeisegment.

De lancering van dit nieuwe model - dat eveneens internationale mogelijkheden biedt - is alvast goed voor een nieuw hoofdstuk voor Renault op deze grootste markt ter wereld. Rusland zal bovendien het eerste land worden waarin dit nieuwe model zal worden gebouwd en gecommercialiseerd. De productiesite van Moskou wordt de eerste fabriek waarin dit nieuwe crossovermodel voor het C-segment zal worden gebouwd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.(Belga)

De naam van dit nieuwe model werd nog niet onthuld, maar hij zal in primeur op de Russische markt worden gecommercialiseerd. De constructeur bevestigt dat het om een Renault-product zal gaan voor de plaatselijke SUV-markt. Dit moet de leiderspositie van Renault op de Russische markt bevestigen in dit beloftevolle groeisegment. De lancering van dit nieuwe model - dat eveneens internationale mogelijkheden biedt - is alvast goed voor een nieuw hoofdstuk voor Renault op deze grootste markt ter wereld. Rusland zal bovendien het eerste land worden waarin dit nieuwe model zal worden gebouwd en gecommercialiseerd. De productiesite van Moskou wordt de eerste fabriek waarin dit nieuwe crossovermodel voor het C-segment zal worden gebouwd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.(Belga)