De constructeur wil een nieuwe ervaring in de relatie tussen de klant en het merk realiseren en doet dit aan de hand van Renault City, een conceptstore die wordt geïntegreerd in een shopping center. Renault wil aanwezig zijn op deze locatie omdat in een drukbezocht winkelcentrum eveneens veel potentiële klanten rondlopen.

De concept store heeft een oppervlakte van 145 vierkante meter en is open van maandag tot zaterdag. En zelfs op zondag tussen 10 en 20 uur. De verantwoordelijke en vijf ambassadeurs maken bezoekers wegwijs in de wereld van Renault via een digitaal parcours. In de concept store is er een expositieruimte waar de twee nieuwste modellen te zien zijn met de meest uiteenlopende motorisaties. Er is eveneens een ruimte waar men accessoires kan ontdekken en bezoekers kunnen er ook meteen een proefrit maken in het bijzijn van een Renault-ambassadeur. (Belga)

De constructeur wil een nieuwe ervaring in de relatie tussen de klant en het merk realiseren en doet dit aan de hand van Renault City, een conceptstore die wordt geïntegreerd in een shopping center. Renault wil aanwezig zijn op deze locatie omdat in een drukbezocht winkelcentrum eveneens veel potentiële klanten rondlopen. De concept store heeft een oppervlakte van 145 vierkante meter en is open van maandag tot zaterdag. En zelfs op zondag tussen 10 en 20 uur. De verantwoordelijke en vijf ambassadeurs maken bezoekers wegwijs in de wereld van Renault via een digitaal parcours. In de concept store is er een expositieruimte waar de twee nieuwste modellen te zien zijn met de meest uiteenlopende motorisaties. Er is eveneens een ruimte waar men accessoires kan ontdekken en bezoekers kunnen er ook meteen een proefrit maken in het bijzijn van een Renault-ambassadeur. (Belga)