De stylisten van Renault tekenden geen compleet nieuwe Kadjar, maar voerden eerder een evolutie door van het bestaande, gesmaakte ontwerp. Onder meer door de montage van led-technologie voor de nieuwe koplampen, alsook de dagrijlichten, de knipperlichten en de mistlichten.

Ook aan boord blijven de aanpassingen beperkt met de aanwending van hoogwaardigere materialen die ook beter bij elkaar passen. De Kadjar krijgt verder een nieuw 7" aanraakscherm op de middenconsole en een moderne bediening van de airco met een LCD-aanduiding. De Franse SUV biedt ook meer comfort dankzij ergonomischere stoelen, een efficiëntere interieurverwarming en een aangepaste middenconsole.

De designers dachten eveneens aan de praktische aspecten van het interieur met een verbeterde moduleerbaarheid van de koffer en een neerklapbare passagierszetel vooraan om het vervoer van langere spullen mogelijk te maken. Onder de motorkap is er keuze uit nieuwe krachtbronnen op benzine of diesel.(Belga)

De stylisten van Renault tekenden geen compleet nieuwe Kadjar, maar voerden eerder een evolutie door van het bestaande, gesmaakte ontwerp. Onder meer door de montage van led-technologie voor de nieuwe koplampen, alsook de dagrijlichten, de knipperlichten en de mistlichten.Ook aan boord blijven de aanpassingen beperkt met de aanwending van hoogwaardigere materialen die ook beter bij elkaar passen. De Kadjar krijgt verder een nieuw 7" aanraakscherm op de middenconsole en een moderne bediening van de airco met een LCD-aanduiding. De Franse SUV biedt ook meer comfort dankzij ergonomischere stoelen, een efficiëntere interieurverwarming en een aangepaste middenconsole.De designers dachten eveneens aan de praktische aspecten van het interieur met een verbeterde moduleerbaarheid van de koffer en een neerklapbare passagierszetel vooraan om het vervoer van langere spullen mogelijk te maken. Onder de motorkap is er keuze uit nieuwe krachtbronnen op benzine of diesel.(Belga)