De oprichting van het 'Renault Design Center Shanghai' laat toe toekomstige modellen van de Renault Groep te bedenken en te ontwikkelen die nauwer aanleunen bij de verwachtingen van de Chinese klanten.

"Onze nieuwe designstudio in Shanghai ondersteunt volledig de veroveringsstrategie op de Chinese markt van de Renault Groep", verklaart Laurens van den Acker, designdirecteur van de Renault Groep. "We gaan hiervoor een twintigtal lokale ontwerpers aanwerven in de volgende maanden. Deze talenten moesten ons toelaten nog beter voeling te krijgen met onze Chinese klanten. Zo zal het Renault Design Center Shanghai een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van onze toekomstige lokale productie en zal het eveneens bijdragen tot de wereldwijde projecten van de Renault Groep."

De designers van het centrum in Shanghai kunnen net als de ontwerpers van de andere centra deelnemen aan interne stylingwedstrijden voor het geheel van projecten binnen de groep.(Belga)

De oprichting van het 'Renault Design Center Shanghai' laat toe toekomstige modellen van de Renault Groep te bedenken en te ontwikkelen die nauwer aanleunen bij de verwachtingen van de Chinese klanten."Onze nieuwe designstudio in Shanghai ondersteunt volledig de veroveringsstrategie op de Chinese markt van de Renault Groep", verklaart Laurens van den Acker, designdirecteur van de Renault Groep. "We gaan hiervoor een twintigtal lokale ontwerpers aanwerven in de volgende maanden. Deze talenten moesten ons toelaten nog beter voeling te krijgen met onze Chinese klanten. Zo zal het Renault Design Center Shanghai een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van onze toekomstige lokale productie en zal het eveneens bijdragen tot de wereldwijde projecten van de Renault Groep."De designers van het centrum in Shanghai kunnen net als de ontwerpers van de andere centra deelnemen aan interne stylingwedstrijden voor het geheel van projecten binnen de groep.(Belga)