De Moto Guzzi V85 TT, die vanaf begin februari in Mandello del Lario van de band rolt, betekent de comeback van het merk in het trailsegment met een 850 cc machine, die een voor de Guzzi legendarische cilinderinhoud heeft.

Wie herinneet zich de legendarische 850 Le Mans niet? Hij rijdt de kloof dicht tussen de comacte machines (600-750 cc) en de grote trail-modellen met motoren boven de 1.000 cc. De Moto Guzzi V85 TT kon al op veel belangstelling rekenen tijdens de Moto Guzzi Open House in september toen de definitieve versie werd onthuld. Ook op de Eicma 2018 bleek het één van de meest gewaardeerde modellen.

Motorrijders die al een proefrit hebben geboekt komen voornamelijk uit Italië (dat spreekt), Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Oostenrijk. Ook in de Benelux is er grote belangstelling voor de motor met meer dan 180 testaanvragen in België en Nederland.

De Moto Guzzi V85 TT wordt door het merk gepresenteerd als een klassieke trail tourer. De stijl weerspiegelt de waarden van Moto Guzzi en de tradities die het merk al bijna 100 jaar lang in ere houdt. Hij krijgt een gloednieuw frame en wordt aangedreven door een innovatieve 90° V-twin, die 80 pk en 80 Nm koppel levert. "Deze motor past perfect in de Moto Guzzi-traditie omwille van de unieke architectuur, maar ook door de ongeëvenaarde rijsensaties," zegt de woordvoerder van de Italiaanse constructeur. Deze Moto Guzzi V85 TT betaal je 11.915 euro.(Belga)

De Moto Guzzi V85 TT, die vanaf begin februari in Mandello del Lario van de band rolt, betekent de comeback van het merk in het trailsegment met een 850 cc machine, die een voor de Guzzi legendarische cilinderinhoud heeft.Wie herinneet zich de legendarische 850 Le Mans niet? Hij rijdt de kloof dicht tussen de comacte machines (600-750 cc) en de grote trail-modellen met motoren boven de 1.000 cc. De Moto Guzzi V85 TT kon al op veel belangstelling rekenen tijdens de Moto Guzzi Open House in september toen de definitieve versie werd onthuld. Ook op de Eicma 2018 bleek het één van de meest gewaardeerde modellen.Motorrijders die al een proefrit hebben geboekt komen voornamelijk uit Italië (dat spreekt), Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Oostenrijk. Ook in de Benelux is er grote belangstelling voor de motor met meer dan 180 testaanvragen in België en Nederland.De Moto Guzzi V85 TT wordt door het merk gepresenteerd als een klassieke trail tourer. De stijl weerspiegelt de waarden van Moto Guzzi en de tradities die het merk al bijna 100 jaar lang in ere houdt. Hij krijgt een gloednieuw frame en wordt aangedreven door een innovatieve 90° V-twin, die 80 pk en 80 Nm koppel levert. "Deze motor past perfect in de Moto Guzzi-traditie omwille van de unieke architectuur, maar ook door de ongeëvenaarde rijsensaties," zegt de woordvoerder van de Italiaanse constructeur. Deze Moto Guzzi V85 TT betaal je 11.915 euro.(Belga)