Die mijlpaal was reden genoeg voor een feestje in de Alpine-fabriek in het Franse Dieppe, waar de fraaie coupés sedert eind 2017 vervaardigd worden. De nieuwe A110 van het sportieve Renault-submerk werd bijzonder goed onthaald en ging vervolgens zeer vlot de deur uit.

Een jaar na de productiestart werden eind 2018 de 1955 exemplaren van de First Edition afgewerkt, een getal dat een verwijzing levert naar het oprichtingsjaar van het originele Alpine. Intussen lopen er dagelijks gemiddeld 20 stuks van de huidige generatie van de Alpine A110 van de band in Dieppe. Een tempo dat nodig is om te voldoen aan de vraag die de initiële verwachtingen ruimschoots overtreft.

Momenteel bestaat uit het Alpine-aanbod enkel uit de A110, die aangedreven wordt door een 1,8 liter turbomotor van 252 pk. Tot de verdere plannen behoort een krachtigere versie van deze A110 en een tweede model.(Belga)

Die mijlpaal was reden genoeg voor een feestje in de Alpine-fabriek in het Franse Dieppe, waar de fraaie coupés sedert eind 2017 vervaardigd worden. De nieuwe A110 van het sportieve Renault-submerk werd bijzonder goed onthaald en ging vervolgens zeer vlot de deur uit.Een jaar na de productiestart werden eind 2018 de 1955 exemplaren van de First Edition afgewerkt, een getal dat een verwijzing levert naar het oprichtingsjaar van het originele Alpine. Intussen lopen er dagelijks gemiddeld 20 stuks van de huidige generatie van de Alpine A110 van de band in Dieppe. Een tempo dat nodig is om te voldoen aan de vraag die de initiële verwachtingen ruimschoots overtreft.Momenteel bestaat uit het Alpine-aanbod enkel uit de A110, die aangedreven wordt door een 1,8 liter turbomotor van 252 pk. Tot de verdere plannen behoort een krachtigere versie van deze A110 en een tweede model.(Belga)