In de voorbije twee weken hebben zich al meer dan 550 Ford Mustang eigenaars aangemeld. Zij zullen deelnemen aan de parade op 7 september in het Ford Test Center in Lommel. Mustangbezitters die zich nog niet hebben geregistreerd kunnen zich nog steeds inschrijven via www.mustang1001.be.

De legendarische Mustang zag het levenslicht op 17 april 1964 en heeft vandaag meer fans dan ooit tevoren, nu de 6de generatie van het model dat bijna overal ter wereld verkrijgbaar is. Afgelopen weekend hebben we andermaal kunnen zien dat ons land één van de belangrijkste Europese Mustang-markten is tijdens het "Mustang Fever"-evenement dat door "The Mustang Garage" in Heusden-Zolder werd georganiseerd. Gedurende het weekend kwamen meer dan 800 Ford Mustangs van alle generaties samen.

Tijdens deze Mustang Fever was de recordpoging in september het gespreksonderwerp. Ford verwacht daarom de komende dagen nog tal van extra inschrijvingen en doet een beroep op Mustang-eigenaars die er bij willen zijn. Het lijkt erop dat dit geen zuiver Belgisch evenement zal worden, want veel Mustangs komen uit Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs het Verenigd Koninkrijk.(Belga)

In de voorbije twee weken hebben zich al meer dan 550 Ford Mustang eigenaars aangemeld. Zij zullen deelnemen aan de parade op 7 september in het Ford Test Center in Lommel. Mustangbezitters die zich nog niet hebben geregistreerd kunnen zich nog steeds inschrijven via www.mustang1001.be.De legendarische Mustang zag het levenslicht op 17 april 1964 en heeft vandaag meer fans dan ooit tevoren, nu de 6de generatie van het model dat bijna overal ter wereld verkrijgbaar is. Afgelopen weekend hebben we andermaal kunnen zien dat ons land één van de belangrijkste Europese Mustang-markten is tijdens het "Mustang Fever"-evenement dat door "The Mustang Garage" in Heusden-Zolder werd georganiseerd. Gedurende het weekend kwamen meer dan 800 Ford Mustangs van alle generaties samen.Tijdens deze Mustang Fever was de recordpoging in september het gespreksonderwerp. Ford verwacht daarom de komende dagen nog tal van extra inschrijvingen en doet een beroep op Mustang-eigenaars die er bij willen zijn. Het lijkt erop dat dit geen zuiver Belgisch evenement zal worden, want veel Mustangs komen uit Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs het Verenigd Koninkrijk.(Belga)