De Range Rover MY 2017 wordt uitgerust met een systeem dat in de gaten houdt wanneer de bestuurder slaperig wordt en een rijhulpsysteem dat manoeuvreren met een aanhangwagen makkelijker maakt. Verder werd de vierwielaandrijving verfijnd met een "Low Traction Launch".

De range SVAutobiography Dynamic wordt het krachtigste productiemodel met een 550 pk sterke 5.0 V8-compressormotor die eerder in de Range Sport werd gebruikt. De motor werd verder verfijnd en levert een aanzienlijk koppel van 680 Nm. Met dat potentieel accelereert de mastodont in 5,4 seconden van 0 tot 100 km/u. Schakelen gaat automatisch via een achttrapsautomaat.

Binnenin worden de lederen zetels afgewerkt met een ruitpatroon. In de deurpanelen en op het dashboard wordt zwart fineer voorzien met een rood biesje. De gestuurde Dynamic Response-demping zorgt voor een uitstekend compromis tussen dynamisme en rijcomfort. Deze vernieuwingen zijn vanaf de winter van dit jaar beschikbaar.(Belga)

De Range Rover MY 2017 wordt uitgerust met een systeem dat in de gaten houdt wanneer de bestuurder slaperig wordt en een rijhulpsysteem dat manoeuvreren met een aanhangwagen makkelijker maakt. Verder werd de vierwielaandrijving verfijnd met een "Low Traction Launch".De range SVAutobiography Dynamic wordt het krachtigste productiemodel met een 550 pk sterke 5.0 V8-compressormotor die eerder in de Range Sport werd gebruikt. De motor werd verder verfijnd en levert een aanzienlijk koppel van 680 Nm. Met dat potentieel accelereert de mastodont in 5,4 seconden van 0 tot 100 km/u. Schakelen gaat automatisch via een achttrapsautomaat. Binnenin worden de lederen zetels afgewerkt met een ruitpatroon. In de deurpanelen en op het dashboard wordt zwart fineer voorzien met een rood biesje. De gestuurde Dynamic Response-demping zorgt voor een uitstekend compromis tussen dynamisme en rijcomfort. Deze vernieuwingen zijn vanaf de winter van dit jaar beschikbaar.(Belga)