De bolide krijgt niet enkel een erg verfijnde afwerking, ook de motor werd danig aangepast want het wordt meteen de krachtigste 911 die ooit werd gebouwd wat hij krijgt 27 pk extra waardoor hij een slordige 607 pk levert. Deze bijzondere versie wordt met de hand afgewerkt in de Porsche Exclusive Manufaktur in Zuffenhausen. Hier worden speciale (beperkte) reeksen gebouwd en het is ook de maatwerkafdeling waar bijzondere wensen van klanten met plezier worden ingewilligd. Deze snelle 911 met bi-turbomotor beschikt over 750 Nm aan trekkracht en spurt in 2,9 seconden van 0 tot 100 km/u.

De topsnelheid bedraagt 330 km/u en je herkent deze bijzondere versie aan de Golden Yellow metaalkleur de dubbele zwarte striping die van voor naar achter over de wagen loopt en de 20-duimsvelgen met een centrale moer. Er worden ook nog een beperkt aantal andere kleuren voorzien. Hij wordt altijd geleverd met carbon ceramische remschijven en de remzadels worden in koetswerkkleur gelakt. De actieve demping en het sport chronopack zijn eveneens standaard. Ook de motorkap en het dak zijn van carbon om extra gewicht te sparen; ook binnenin wordt heel wat carbon gebruikt en zien we ook de koetswerkkleur terugkomen. Porsche voorziet voor de eigenaar ook een bijpassende chronograaf en op eenvoudig verzoek levert men ook een bagageset op maat. De prijs van al dat moois bedraagt 266.054,80 ?. (Belga)

De bolide krijgt niet enkel een erg verfijnde afwerking, ook de motor werd danig aangepast want het wordt meteen de krachtigste 911 die ooit werd gebouwd wat hij krijgt 27 pk extra waardoor hij een slordige 607 pk levert. Deze bijzondere versie wordt met de hand afgewerkt in de Porsche Exclusive Manufaktur in Zuffenhausen. Hier worden speciale (beperkte) reeksen gebouwd en het is ook de maatwerkafdeling waar bijzondere wensen van klanten met plezier worden ingewilligd. Deze snelle 911 met bi-turbomotor beschikt over 750 Nm aan trekkracht en spurt in 2,9 seconden van 0 tot 100 km/u. De topsnelheid bedraagt 330 km/u en je herkent deze bijzondere versie aan de Golden Yellow metaalkleur de dubbele zwarte striping die van voor naar achter over de wagen loopt en de 20-duimsvelgen met een centrale moer. Er worden ook nog een beperkt aantal andere kleuren voorzien. Hij wordt altijd geleverd met carbon ceramische remschijven en de remzadels worden in koetswerkkleur gelakt. De actieve demping en het sport chronopack zijn eveneens standaard. Ook de motorkap en het dak zijn van carbon om extra gewicht te sparen; ook binnenin wordt heel wat carbon gebruikt en zien we ook de koetswerkkleur terugkomen. Porsche voorziet voor de eigenaar ook een bijpassende chronograaf en op eenvoudig verzoek levert men ook een bagageset op maat. De prijs van al dat moois bedraagt 266.054,80 ?. (Belga)