Op een stand die gedeeld werd met Samsung Artik stelde de Franse constructeur in Barcelone in wereldpremière het studiemodel Instinct voor, een soort van futuristische shooting brake coupé. Dit voertuig heeft een zeer fraai voorkomen en diende daarnaast vooral als vitrine voor de visie van het merk hoe connectiviteit en autonoom rijden in een wagen kunnen worden geïntegreerd dankzij de mogelijkheden van het Samsung Artik Cloud I.o.T-platform (Internet of Things).

De Peugeot Instinct Concept demonstreert hier de geconnecteerde diensten en objecten, die voor ontspanning en gemak in de wagen van de toekomst kunnen zorgen. Hiervoor maakt de Instinct onder meer gebruik van 'deep learning', een leermethode om het profiel van de bestuurder samen te stellen op basis van de informatie die op zijn smart watch, zijn smartphone of zijn sociale netwerken werd gevonden. Deze dynamische analyse wordt voortdurend verrijkt en laat de wagen toe een bepaalde setup aan te nemen of zijn architectuur aan te passen om volledig aan de wensen en verlangens van zijn gebruiker te voldoen.(Belga)

Op een stand die gedeeld werd met Samsung Artik stelde de Franse constructeur in Barcelone in wereldpremière het studiemodel Instinct voor, een soort van futuristische shooting brake coupé. Dit voertuig heeft een zeer fraai voorkomen en diende daarnaast vooral als vitrine voor de visie van het merk hoe connectiviteit en autonoom rijden in een wagen kunnen worden geïntegreerd dankzij de mogelijkheden van het Samsung Artik Cloud I.o.T-platform (Internet of Things). De Peugeot Instinct Concept demonstreert hier de geconnecteerde diensten en objecten, die voor ontspanning en gemak in de wagen van de toekomst kunnen zorgen. Hiervoor maakt de Instinct onder meer gebruik van 'deep learning', een leermethode om het profiel van de bestuurder samen te stellen op basis van de informatie die op zijn smart watch, zijn smartphone of zijn sociale netwerken werd gevonden. Deze dynamische analyse wordt voortdurend verrijkt en laat de wagen toe een bepaalde setup aan te nemen of zijn architectuur aan te passen om volledig aan de wensen en verlangens van zijn gebruiker te voldoen.(Belga)