Bij de aankoop van een nieuwe wagen of bij een onderhoudsbeurt zal de eigenaar geïnformeerd worden over de voordelen om je wagen aan andere particulieren te verhuren via CarAmigo. Eigenaars krijgen ook info over de besparingen die ze op deze manier kunnen realiseren. Autobezitters hebben vaak flink wat kosten met de afbetaling, verzekering, taksen en andere kosten.

Gemiddeld wordt een privéwagen slechts 5% van de tijd gebruikt. Via dit systeem kunnen Ford eigenaars hun autobezit danig rentabiliseren. Men kan immers de vaste kosten verlagen door de wagen optimaal te gebruiken. Nieuwe Ford eigenaars kunnen meteen uitrekenen hoeveel ze potentieel kunnen besparen door in het autodeelsysteem te stappen. Deze simulator kan je vinden op de site van CarAmigo www.caramigo.be/ford of via www.nl.ford.be/caramigo.(Belga)

Bij de aankoop van een nieuwe wagen of bij een onderhoudsbeurt zal de eigenaar geïnformeerd worden over de voordelen om je wagen aan andere particulieren te verhuren via CarAmigo. Eigenaars krijgen ook info over de besparingen die ze op deze manier kunnen realiseren. Autobezitters hebben vaak flink wat kosten met de afbetaling, verzekering, taksen en andere kosten. Gemiddeld wordt een privéwagen slechts 5% van de tijd gebruikt. Via dit systeem kunnen Ford eigenaars hun autobezit danig rentabiliseren. Men kan immers de vaste kosten verlagen door de wagen optimaal te gebruiken. Nieuwe Ford eigenaars kunnen meteen uitrekenen hoeveel ze potentieel kunnen besparen door in het autodeelsysteem te stappen. Deze simulator kan je vinden op de site van CarAmigo www.caramigo.be/ford of via www.nl.ford.be/caramigo.(Belga)