Met de letters BC wordt eer betoond aan de Benny Caiola, de eerste klant ooit die een Pagani kocht en een grote passie voor auto's koestert. Hij zal dus erg blij zijn dat zijn naam gekoppeld wordt aan deze sportwagen, die ook ontwikkeld werd om zeer sterk op een circuit te presteren.

Daarom kreeg deze Huayra BC een superefficiënt chassis met een nieuw elektronisch differentieel, ceramische remmen en een lichtere gerobotiseerde versnellingsbak. Deze transmissie is in staat de indrukwekkende power van de V12 AMG-Mercedes te slikken, die maar liefst 750 pk produceert. Hiermee scheurt de 1218 kg lichte bolide in amper 3 seconden van 0 tot 100 km/u. De prijs van deze ultieme pretmachine op vier wielen staat natuurlijk in verhouding tot het potentieel en bedraagt een goede 2,5 miljoen euro! Toch bleek dit geen grote handicap want alle 20 beschikbare exemplaren van de Huayra BC zijn reeds verkocht.(Belga)

Met de letters BC wordt eer betoond aan de Benny Caiola, de eerste klant ooit die een Pagani kocht en een grote passie voor auto's koestert. Hij zal dus erg blij zijn dat zijn naam gekoppeld wordt aan deze sportwagen, die ook ontwikkeld werd om zeer sterk op een circuit te presteren. Daarom kreeg deze Huayra BC een superefficiënt chassis met een nieuw elektronisch differentieel, ceramische remmen en een lichtere gerobotiseerde versnellingsbak. Deze transmissie is in staat de indrukwekkende power van de V12 AMG-Mercedes te slikken, die maar liefst 750 pk produceert. Hiermee scheurt de 1218 kg lichte bolide in amper 3 seconden van 0 tot 100 km/u. De prijs van deze ultieme pretmachine op vier wielen staat natuurlijk in verhouding tot het potentieel en bedraagt een goede 2,5 miljoen euro! Toch bleek dit geen grote handicap want alle 20 beschikbare exemplaren van de Huayra BC zijn reeds verkocht.(Belga)