De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer is klaar voor zijn marktlancering en wil zich onderscheiden met een fraai voorkomen en een zeer rijkelijke uitrusting. Zijn lijn is geïnspireerd op een grote coupé, terwijl er toch voldoende kofferruimte beschikbaar is met een volume van maar liefst 1.640 liter. Om de belading eenvoudiger te maken kan de achterklep voortaan geopend worden met enkel een eenvoudige voetbeweging.

Dit nieuw vlaggenschip is ook het eerste model uit Rüsselsheim dat een achttrapsautomaat, een 360° camera en een intelligente vierwielaandrijving met vectorkoppeling krijgt aangemeten. Dit is nog niet alles, want deze Insignia Sports Tourer is eveneens uitgerust met de gesofisticeerde veiligheidsuitrusting die al werd onthuld op de Grand Sport berline, zoals de actieve motorkap die opklapt bij een aanrijding met een voetganger, en daarmee een primeur levert voor Opel. Uiteraard kregen ook muziek en connectiviteit de nodige aandacht met de recentste generatie van het IntelliLink-systeem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto. Tenslotte, beleeft deze nieuwe Opel Insignia Sports Tourer zijn wereldpremière op het Autosalon van Genève op 7 maart.(Belga)

De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer is klaar voor zijn marktlancering en wil zich onderscheiden met een fraai voorkomen en een zeer rijkelijke uitrusting. Zijn lijn is geïnspireerd op een grote coupé, terwijl er toch voldoende kofferruimte beschikbaar is met een volume van maar liefst 1.640 liter. Om de belading eenvoudiger te maken kan de achterklep voortaan geopend worden met enkel een eenvoudige voetbeweging.Dit nieuw vlaggenschip is ook het eerste model uit Rüsselsheim dat een achttrapsautomaat, een 360° camera en een intelligente vierwielaandrijving met vectorkoppeling krijgt aangemeten. Dit is nog niet alles, want deze Insignia Sports Tourer is eveneens uitgerust met de gesofisticeerde veiligheidsuitrusting die al werd onthuld op de Grand Sport berline, zoals de actieve motorkap die opklapt bij een aanrijding met een voetganger, en daarmee een primeur levert voor Opel. Uiteraard kregen ook muziek en connectiviteit de nodige aandacht met de recentste generatie van het IntelliLink-systeem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto. Tenslotte, beleeft deze nieuwe Opel Insignia Sports Tourer zijn wereldpremière op het Autosalon van Genève op 7 maart.(Belga)