Vanaf 2019 zullen de nieuwe connectiviteitsdiensten, Opel Connect genaamd, opduiken in de personenwagens en bestelwagens van Opel. Een van de eerste modellen die over deze Opel Connect zal kunnen beschikken, wordt de volgende generatie van de Corsa, die trouwens ook een 100 procent elektrische variant krijgt.

Naast de noodoproep, bestaat het aanbod van Opel Connect ook uit een geconnecteerde navigatie, een voertuigdiagnose, bijstand bij diefstal, toegang op afstand tot het voertuig en functies voor vlootbeheer, naast de compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto. In 2024 zal dan het hele gamma met Opel Connect verkrijgbaar zijn. Intussen blijven de bestaande diensten van OnStar verzekerd tot eind 2020 om daarna volledig uit het aanbod te verdwijnen.(Belga)

Vanaf 2019 zullen de nieuwe connectiviteitsdiensten, Opel Connect genaamd, opduiken in de personenwagens en bestelwagens van Opel. Een van de eerste modellen die over deze Opel Connect zal kunnen beschikken, wordt de volgende generatie van de Corsa, die trouwens ook een 100 procent elektrische variant krijgt. Naast de noodoproep, bestaat het aanbod van Opel Connect ook uit een geconnecteerde navigatie, een voertuigdiagnose, bijstand bij diefstal, toegang op afstand tot het voertuig en functies voor vlootbeheer, naast de compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto. In 2024 zal dan het hele gamma met Opel Connect verkrijgbaar zijn. Intussen blijven de bestaande diensten van OnStar verzekerd tot eind 2020 om daarna volledig uit het aanbod te verdwijnen.(Belga)