Dertig jaar geleden, op 21 april 1989, kondigde Opel aan dat het de eerste Duitse autofabrikant zou zijn die de driewegkatalysator standaard zou aanbieden op alle Opel personenwagens (Corsa, Kadett, Vectra, Omega en Senator). Louis R. Hughes - destijds directeur van Opel - stelde tijdens de persconferentie in Bonn: "Opel is de eerste fabrikant die de beste milieutechnologie in serieproductie op het volledige assortiment aanbiedt; zowel op de compacte modellen als op de luxeberlines."

Vandaag voldoen alle Opels al aan de strenge Euro 6d-Temp emissienorm en aan de vooravond van de doorbraak in elektromobiliteit, legt de Duitse constructeur (lid van de PSA-groep) de laatste hand aan twee modellen die onze mobiliteit schoner zullen maken: de Grandland X, een plug-in hybride SUV-model en de volledig elektrische versie van de volgende generatie Corsa. De orderboekjes voor beide auto's zullen nog dit jaar weer worden geopend. Alle personenwagens van Opel voor de Europese markt zullen vanaf 2024 recht hebben op een versie met elektrische of een gedeeltelijk elektrische aandrijving.(Belga)

Dertig jaar geleden, op 21 april 1989, kondigde Opel aan dat het de eerste Duitse autofabrikant zou zijn die de driewegkatalysator standaard zou aanbieden op alle Opel personenwagens (Corsa, Kadett, Vectra, Omega en Senator). Louis R. Hughes - destijds directeur van Opel - stelde tijdens de persconferentie in Bonn: "Opel is de eerste fabrikant die de beste milieutechnologie in serieproductie op het volledige assortiment aanbiedt; zowel op de compacte modellen als op de luxeberlines." Vandaag voldoen alle Opels al aan de strenge Euro 6d-Temp emissienorm en aan de vooravond van de doorbraak in elektromobiliteit, legt de Duitse constructeur (lid van de PSA-groep) de laatste hand aan twee modellen die onze mobiliteit schoner zullen maken: de Grandland X, een plug-in hybride SUV-model en de volledig elektrische versie van de volgende generatie Corsa. De orderboekjes voor beide auto's zullen nog dit jaar weer worden geopend. Alle personenwagens van Opel voor de Europese markt zullen vanaf 2024 recht hebben op een versie met elektrische of een gedeeltelijk elektrische aandrijving.(Belga)