In vergelijking met het vorige model is de derde generatie van de Vivaro verkrijgbaar in drie lengtes in plaats van twee (4,60, 4,95 en 5,30 meter), met tot 200 kilogram meer laadvermogen (tot meer dan 1.400 kg) en met een trekcapaciteit tot 2.500 kg, wat een halve ton meer is. Ook zijn de meeste versies slechts 1,90 meter hoog, zodat ze ondergronds kunnen parkeren. Een breed aanbod aan hulpsystemen en geavanceerde technologieën is optioneel verkrijgbaar, waaronder IntelliGrip-tractiecontrole, een 180° achteruitrijcamera en multimedia-infotainmentsystemen. Nuttige uitrusting zoals sensorgestuurde schuifdeuren en het FlexCargo-doorlaadluik zorgen voor extra functionaliteit.

Opel biedt de nieuwe Vivaro aan in vier basisversies. Het instapmodel is de bestelwagen voor 21.800 euro (excl. btw). De kortste versie van 4,60 meter wordt aangedreven door de Euro 6d-TEMP 1,5-liter diesel van 102 pk met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze versie biedt een laadvolume van 4,6 m3, dat met het optionele FlexCargo-doorlaadluik kan worden uitgebreid tot 5,1 m3 om objecten met een lengte tot 3,32 m te vervoeren.

Vanaf 25.200 euro (excl. btw) kunnen klanten hun Vivaro configureren als een dubbele cabine met twee rijen zetels voor maximaal zes personen. De derde modelvariant, de Vivaro Combi (vanaf 25.220 euro, incl. btw), is dan weer geschikt voor het vervoer van passagiers en biedt tot negen zitplaatsen. Naast deze versies is de derde generatie van de Vivaro ook verkrijgbaar als chassis cabine met tal van ombouwmogelijkheden, zoals gekoelde containers, kippers en takelwagens.(Belga)

In vergelijking met het vorige model is de derde generatie van de Vivaro verkrijgbaar in drie lengtes in plaats van twee (4,60, 4,95 en 5,30 meter), met tot 200 kilogram meer laadvermogen (tot meer dan 1.400 kg) en met een trekcapaciteit tot 2.500 kg, wat een halve ton meer is. Ook zijn de meeste versies slechts 1,90 meter hoog, zodat ze ondergronds kunnen parkeren. Een breed aanbod aan hulpsystemen en geavanceerde technologieën is optioneel verkrijgbaar, waaronder IntelliGrip-tractiecontrole, een 180° achteruitrijcamera en multimedia-infotainmentsystemen. Nuttige uitrusting zoals sensorgestuurde schuifdeuren en het FlexCargo-doorlaadluik zorgen voor extra functionaliteit.Opel biedt de nieuwe Vivaro aan in vier basisversies. Het instapmodel is de bestelwagen voor 21.800 euro (excl. btw). De kortste versie van 4,60 meter wordt aangedreven door de Euro 6d-TEMP 1,5-liter diesel van 102 pk met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze versie biedt een laadvolume van 4,6 m3, dat met het optionele FlexCargo-doorlaadluik kan worden uitgebreid tot 5,1 m3 om objecten met een lengte tot 3,32 m te vervoeren.Vanaf 25.200 euro (excl. btw) kunnen klanten hun Vivaro configureren als een dubbele cabine met twee rijen zetels voor maximaal zes personen. De derde modelvariant, de Vivaro Combi (vanaf 25.220 euro, incl. btw), is dan weer geschikt voor het vervoer van passagiers en biedt tot negen zitplaatsen. Naast deze versies is de derde generatie van de Vivaro ook verkrijgbaar als chassis cabine met tal van ombouwmogelijkheden, zoals gekoelde containers, kippers en takelwagens.(Belga)