De nieuwe Opel Insignia Country Tourer is de avontuurlijke versie van het topmodel van het Duitse merk. Deze break met een offroad look en een optionele vierwielaandrijving met koppelvectoring is nu in België te bestellen vanaf 32.800 euro. De allrounder met zwarte beschermende bekleding rondom en zilveren beschermplaten voor- en achteraan richt zich op iedereen die houdt van landelijke gebieden of wintersport, maar ook op liefhebbers van een wagen met een hippe en stoere look.

Vijfentwintig millimeter extra bodemspeling samen met de innovatieve vierwielaandrijving met koppelvectoring en de nieuwe achterophanging met vijf ophangpunten zetten aan om het asfalt achter zich te laten en geven de Insignia Country Tourer één van de meest geavanceerde systeem in zijn klasse. In plaats van een traditioneel differentieel achteraan, dat evenveel koppel aan beide achterwielen doorgeeft, maakt dit model gebruik van twee elektrisch bediende meervoudige plaatkoppelingen die een meer individuele en nauwkeurige vermogensoverdracht naar elk wiel mogelijk maken - ongeacht de weg- of weersomstandigheden.

De Country Tourer is behoorlijk pittig met zijn krachtige turbobenzine- en turbodieselmotoren. De topdiesel is de nieuwe 2.0 Biturbo die 210 pk bij 4.000 t/min levert en al vanaf 1.500 t/min een koppel van 480 Nm ontwikkelt, dankzij de sequentiële tweetrapsturbolader. Het benzineaanbod wordt aangevoerd door de 260 pk sterke tweeliter turbobenzinemotor met directe inspuiting. Beide motoren bieden heel wat rijplezier in combinatie met de nieuwe automatische achtversnellingsbak en de geavanceerde Twinster-vierwielaandrijving.(Belga)

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer is de avontuurlijke versie van het topmodel van het Duitse merk. Deze break met een offroad look en een optionele vierwielaandrijving met koppelvectoring is nu in België te bestellen vanaf 32.800 euro. De allrounder met zwarte beschermende bekleding rondom en zilveren beschermplaten voor- en achteraan richt zich op iedereen die houdt van landelijke gebieden of wintersport, maar ook op liefhebbers van een wagen met een hippe en stoere look.Vijfentwintig millimeter extra bodemspeling samen met de innovatieve vierwielaandrijving met koppelvectoring en de nieuwe achterophanging met vijf ophangpunten zetten aan om het asfalt achter zich te laten en geven de Insignia Country Tourer één van de meest geavanceerde systeem in zijn klasse. In plaats van een traditioneel differentieel achteraan, dat evenveel koppel aan beide achterwielen doorgeeft, maakt dit model gebruik van twee elektrisch bediende meervoudige plaatkoppelingen die een meer individuele en nauwkeurige vermogensoverdracht naar elk wiel mogelijk maken - ongeacht de weg- of weersomstandigheden.De Country Tourer is behoorlijk pittig met zijn krachtige turbobenzine- en turbodieselmotoren. De topdiesel is de nieuwe 2.0 Biturbo die 210 pk bij 4.000 t/min levert en al vanaf 1.500 t/min een koppel van 480 Nm ontwikkelt, dankzij de sequentiële tweetrapsturbolader. Het benzineaanbod wordt aangevoerd door de 260 pk sterke tweeliter turbobenzinemotor met directe inspuiting. Beide motoren bieden heel wat rijplezier in combinatie met de nieuwe automatische achtversnellingsbak en de geavanceerde Twinster-vierwielaandrijving.(Belga)