De kleine, polyvalente stadswagen van het merk uit Rüsselsheim blijft verrassen. Samen met de Astra is dit de sterkmaker binnen het Opel-gamma en de wagen slaat opnieuw records. In januari 2017 stond de Corsa op de eerste plaats bij de inschrijvingen, gespreid over alle segmenten met 1.399 verkochte exemplaren.

Dit succes bevestigt de fraaie resultaten van het merk, want we zien ook een stijging van het marktaandeel tot 7,4 procent. In 2016 sloot Opel het jaar af met een marktaandeel van 7,13 procent. De vijfdeursversie is het meest populaire model met 81 procent van het volume. Dit is ook logisch omdat dit de meest veelzijdige koetswerkvorm is. De motorenmix bevestigt de trend die eerder al was ingezet in de compactere segmenten. In januari 2017 kozen 89 procent van de Corsa-klanten voor een benzineversie. De eerste Corsa kwam in 1982 op de markt en het blijft tot op vandaag wereldwijd een van de meest bekende modellen. Vandaag bouwt Opel de vijfde generatie Corsa.(Belga)

De kleine, polyvalente stadswagen van het merk uit Rüsselsheim blijft verrassen. Samen met de Astra is dit de sterkmaker binnen het Opel-gamma en de wagen slaat opnieuw records. In januari 2017 stond de Corsa op de eerste plaats bij de inschrijvingen, gespreid over alle segmenten met 1.399 verkochte exemplaren. Dit succes bevestigt de fraaie resultaten van het merk, want we zien ook een stijging van het marktaandeel tot 7,4 procent. In 2016 sloot Opel het jaar af met een marktaandeel van 7,13 procent. De vijfdeursversie is het meest populaire model met 81 procent van het volume. Dit is ook logisch omdat dit de meest veelzijdige koetswerkvorm is. De motorenmix bevestigt de trend die eerder al was ingezet in de compactere segmenten. In januari 2017 kozen 89 procent van de Corsa-klanten voor een benzineversie. De eerste Corsa kwam in 1982 op de markt en het blijft tot op vandaag wereldwijd een van de meest bekende modellen. Vandaag bouwt Opel de vijfde generatie Corsa.(Belga)