De Adam Unlimited is leverbaar vanaf 13.825 euro. Hij is uitgerust met de jongste generatie van jet Intellink multimediasysteem. Het is optioneel compatibel met Apple CarPlay of Android Auto. Met die technologie kan je snel surfen en kan je de diensten van Apple Map of Google Maps gebruiken.

Deze Adam Unlimited kan eveneens worden geleverd met het Opel OnStar systeem. Met deze persoonlijke assistent heb je steeds toegang tot allerhande informatie. Via de wifi 4G/LTE technologie kan je er tot 7 toestellen aan linken. Het systeem zorgt ook voor gemoedsrust want bij een ongeval belt het system zelf de hulpdiensten. Er is ook assistentie mogelijk wanneer de wagen zou gestolen worden. Via de MyOpel smartphone app kan je zelfs een motordiagnose uitvoeren. (Belga)

De Adam Unlimited is leverbaar vanaf 13.825 euro. Hij is uitgerust met de jongste generatie van jet Intellink multimediasysteem. Het is optioneel compatibel met Apple CarPlay of Android Auto. Met die technologie kan je snel surfen en kan je de diensten van Apple Map of Google Maps gebruiken. Deze Adam Unlimited kan eveneens worden geleverd met het Opel OnStar systeem. Met deze persoonlijke assistent heb je steeds toegang tot allerhande informatie. Via de wifi 4G/LTE technologie kan je er tot 7 toestellen aan linken. Het systeem zorgt ook voor gemoedsrust want bij een ongeval belt het system zelf de hulpdiensten. Er is ook assistentie mogelijk wanneer de wagen zou gestolen worden. Via de MyOpel smartphone app kan je zelfs een motordiagnose uitvoeren. (Belga)