"Bij Nissan geloven we dat deze nieuwe verkoop wijze die voor een revolutie op vlak van mobiliteit en klantervaring zal zorgen". De Nissan City Hub lanceert een digitaal ecosysteem in een concept store die toegankelijk is voor het grote publiek in het winkelcentrum Vélizy 2. De Nissan City Hub biedt een nieuwe klantervaring in de autosector die erg vernieuwend en ambitieus is. In de store voorziet men een schermoppervlak van 88 m².

Verder is er een testruimte voor 5 auto's met uitbreidingsmogelijkheden die vanaf de herfst worden gepland. "Onze Nissan City Hub zal het publiek onderdompelen in onze visie van morgen, terwijl mensen shoppen", stelt Leon Dorssers, Corporate Vice President van Nissan Motor Co., Ltd., Global Sales and Retail. "Deze lancering toont aan hoe onze internationale bedrijfsstrategie evolueert naar e-commerce, nieuwe technologische oplossingen op vlak van mobiliteit om de online en offline klantervaring te verbeteren. Deze inauguratie is de voorbode van een uniek business model dat later in andere steden zoals Berlijn, Tokio of Shanghai zal worden uitgerold.(Belga)

"Bij Nissan geloven we dat deze nieuwe verkoop wijze die voor een revolutie op vlak van mobiliteit en klantervaring zal zorgen". De Nissan City Hub lanceert een digitaal ecosysteem in een concept store die toegankelijk is voor het grote publiek in het winkelcentrum Vélizy 2. De Nissan City Hub biedt een nieuwe klantervaring in de autosector die erg vernieuwend en ambitieus is. In de store voorziet men een schermoppervlak van 88 m².Verder is er een testruimte voor 5 auto's met uitbreidingsmogelijkheden die vanaf de herfst worden gepland. "Onze Nissan City Hub zal het publiek onderdompelen in onze visie van morgen, terwijl mensen shoppen", stelt Leon Dorssers, Corporate Vice President van Nissan Motor Co., Ltd., Global Sales and Retail. "Deze lancering toont aan hoe onze internationale bedrijfsstrategie evolueert naar e-commerce, nieuwe technologische oplossingen op vlak van mobiliteit om de online en offline klantervaring te verbeteren. Deze inauguratie is de voorbode van een uniek business model dat later in andere steden zoals Berlijn, Tokio of Shanghai zal worden uitgerold.(Belga)