Je zou het niet zeggen bij het eerste contact, maar de Nissan GT-R onderging een grondige facelift, waarbij zowat elk onderdeel opnieuw onder de loep werd genomen. Uiterlijk herken je modeljaar 2017 van de iconische Japanse sportwagen aan de matte radiatorgrille in "V-Motion"-stijl. De nieuwe motorkap levert ook een betere stabiliteit op en verhult de herwerkte V6 3.8 24-klepper, die voortaan 570 pk ontwikkelt, een tiental pk meer dan voorheen, dankzij onder meer een verbeterd turbosysteem. De Nissan is gestroomlijnder en daardoor nog dynamischer bij hoge snelheid, wat een vereiste is om een rol van betekenis te spelen bij de moderne supersportwagens.

In het interieur valt het nieuwe dashboard met een nieuwe digitaal 8"-scherm gehuld in leder van topkwaliteit op, waarmee de Nissan zijn premiumkarakter verder opkrikt. Wat de rijsnufjes betreft, zijn de schakelpeddels voortaan direct op het stuur gemonteerd, zodat ze ook in het bochtenwerk makkelijker te bedienen zijn. Ten slotte werd de keuze van de lakkleuren uitgebreid met het felle "Katsura"-oranje.(Belga)

Je zou het niet zeggen bij het eerste contact, maar de Nissan GT-R onderging een grondige facelift, waarbij zowat elk onderdeel opnieuw onder de loep werd genomen. Uiterlijk herken je modeljaar 2017 van de iconische Japanse sportwagen aan de matte radiatorgrille in "V-Motion"-stijl. De nieuwe motorkap levert ook een betere stabiliteit op en verhult de herwerkte V6 3.8 24-klepper, die voortaan 570 pk ontwikkelt, een tiental pk meer dan voorheen, dankzij onder meer een verbeterd turbosysteem. De Nissan is gestroomlijnder en daardoor nog dynamischer bij hoge snelheid, wat een vereiste is om een rol van betekenis te spelen bij de moderne supersportwagens.In het interieur valt het nieuwe dashboard met een nieuwe digitaal 8"-scherm gehuld in leder van topkwaliteit op, waarmee de Nissan zijn premiumkarakter verder opkrikt. Wat de rijsnufjes betreft, zijn de schakelpeddels voortaan direct op het stuur gemonteerd, zodat ze ook in het bochtenwerk makkelijker te bedienen zijn. Ten slotte werd de keuze van de lakkleuren uitgebreid met het felle "Katsura"-oranje.(Belga)