De "testrijders" kunnen particulieren, ondernemers, lokale overheden en organisaties uit Vlaams-Brabant zijn die vanaf juni 2018 een jaar lang met een volledig elektrische auto rijden op groene stroom en die delen met zoveel mogelijk buren, vrienden, collega's en onbekenden.

"De testrijders leasen de auto aan 525 euro (btw in) per maand. Dat is alles inbegrepen", zegt Koen Mens van ALD Automotive, ook de verzekering voor wie de auto van hen huurt via het deelplatform. Dat bedrag kunnen ze deels recupereren door de wagen door te verhuren.(Belga)

De "testrijders" kunnen particulieren, ondernemers, lokale overheden en organisaties uit Vlaams-Brabant zijn die vanaf juni 2018 een jaar lang met een volledig elektrische auto rijden op groene stroom en die delen met zoveel mogelijk buren, vrienden, collega's en onbekenden."De testrijders leasen de auto aan 525 euro (btw in) per maand. Dat is alles inbegrepen", zegt Koen Mens van ALD Automotive, ook de verzekering voor wie de auto van hen huurt via het deelplatform. Dat bedrag kunnen ze deels recupereren door de wagen door te verhuren.(Belga)