Aan de vooravond van het autosalon van Genève 2016 stelde Volkswagen in wereldpremière de Phideon voor. Deze compleet nieuw ontwikkelde limousine wil elegantie aan maximale dynamiek koppelen. Dit nieuwe model van Volkswagen in de topklasse gaat in het derde kwartaal van 2016 in serieproductie in China. De Phideon zet als sportieve limousine de nieuwe designlijnen uit voor de premiummodellen van Volkswagen. Hij positioneert zich daarbij tegelijk als sportieve limousine en als auto met een chauffeur.

De Phideon met een lengte van meer dan vijf meter pakt uit met een imposant radiatorrooster, opvallende chroomelementen en de voor het eerst toegepaste sfeerverlichting aan de buitenzijde. Het interieur straalt vooral luxe en ruimte uit. De ruimte achterin lijkt een echte lounge en in de cockpit gebruikt Volkswagen innovatieve technologie, zoals het Active Info Display dat virtuele 3D-weergave mogelijk maakt, en de chauffeursmodus, waarbij de passagier informatie naar het infotainmentsysteem kan sturen. (Belga)

Aan de vooravond van het autosalon van Genève 2016 stelde Volkswagen in wereldpremière de Phideon voor. Deze compleet nieuw ontwikkelde limousine wil elegantie aan maximale dynamiek koppelen. Dit nieuwe model van Volkswagen in de topklasse gaat in het derde kwartaal van 2016 in serieproductie in China. De Phideon zet als sportieve limousine de nieuwe designlijnen uit voor de premiummodellen van Volkswagen. Hij positioneert zich daarbij tegelijk als sportieve limousine en als auto met een chauffeur.De Phideon met een lengte van meer dan vijf meter pakt uit met een imposant radiatorrooster, opvallende chroomelementen en de voor het eerst toegepaste sfeerverlichting aan de buitenzijde. Het interieur straalt vooral luxe en ruimte uit. De ruimte achterin lijkt een echte lounge en in de cockpit gebruikt Volkswagen innovatieve technologie, zoals het Active Info Display dat virtuele 3D-weergave mogelijk maakt, en de chauffeursmodus, waarbij de passagier informatie naar het infotainmentsysteem kan sturen. (Belga)