Nieuwe Vespa Notte: in het zwart

06/08/18 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:36

Bron: Belga

Vespa Notte. Dat is de naam van de nieuwste speciale editie van deze legendarische scooter uit Pontedera. Het gaat om een elegant gelijnde zwarte versie en deze Vespa kan worden besteld als Sprint 50 cc, 125 cc, GTS Super 125 Notte of 300 Notte.

Nieuwe Vespa Notte: in het zwart

Nieuwe Vespa Notte: in het zwart © BELGA

Vespa is een designicoon, want de vormtaal valt met niets te vergelijken en sinds 2003 bleef het koetswerkdesign nagenoeg onveranderd en de scooter oogt allerminst gedateerd.

Deze vormtaal wordt nog meer benadrukt bij de Notte-versie, wat Italiaans is voor "nacht". Dit model is bedoeld voor liefhebbers met oog voor detail en topkwaliteit. De "donkere" uitstraling van de Vespa Notte contrasteert met glanzende koetswerkelementen zoals de spiegels, de typische neus, de handgrepen voor de passagier en de opklapbare voetsteunen op de GTS Super 125 Notte en 300 Notte.

De Vespa Notte is ook herkenbaar aan zijn specifieke zadel en het logo op het koetswerk achteraan. De prijzen starten vanaf 3.789 euro voor de Sprint 50 Notte en de GTS 300 Notte betaal je 5.719 euro.(Belga)

Onze partners