McLaren wist zich vrij snel een plaats te veroveren op de markt van exclusieve supersportwagens tussen Lamborghini, Ferrari en andere Aston Martins. In dit segment gelden geen limieten en worden eigenlijk voortdurend de grenzen verlegd in de zoektocht naar de ultieme prestaties. Het Britse merk gaf zopas een eerste beeld vrij van zijn volgende superbolide die de P1 (waarvan de productie werd afgerond) moet opvolgen.

McLaren laat weten dat dit project met de codenaam BP23 ook enkele trekken heeft van de befaamde McLaren F1 uit de jaren '90, namelijk drie zitplaatsen, met de bestuurder centraal. Deze toekomstige McLaren maakt net als de P1 gebruik van een hybride aandrijving en wordt nog steeds verder ontwikkeld in de MSO (McLaren Special Operations) afdeling. Deze ontwikkeling bevindt zich wel in zijn finale fase, waarna met de beperkte productie van de 106 exemplaren kan worden gestart. Dit model moet de snelste en krachtigste McLaren ooit worden. De onthulling van de finale versie is voor 2019 gepland.(Belga)

McLaren wist zich vrij snel een plaats te veroveren op de markt van exclusieve supersportwagens tussen Lamborghini, Ferrari en andere Aston Martins. In dit segment gelden geen limieten en worden eigenlijk voortdurend de grenzen verlegd in de zoektocht naar de ultieme prestaties. Het Britse merk gaf zopas een eerste beeld vrij van zijn volgende superbolide die de P1 (waarvan de productie werd afgerond) moet opvolgen.McLaren laat weten dat dit project met de codenaam BP23 ook enkele trekken heeft van de befaamde McLaren F1 uit de jaren '90, namelijk drie zitplaatsen, met de bestuurder centraal. Deze toekomstige McLaren maakt net als de P1 gebruik van een hybride aandrijving en wordt nog steeds verder ontwikkeld in de MSO (McLaren Special Operations) afdeling. Deze ontwikkeling bevindt zich wel in zijn finale fase, waarna met de beperkte productie van de 106 exemplaren kan worden gestart. Dit model moet de snelste en krachtigste McLaren ooit worden. De onthulling van de finale versie is voor 2019 gepland.(Belga)