Eindelijk, want sinds vorig jaar kwam het Japanse merk om de haverklap op de proppen met een teaser of een concept car die de volgende generatie van de Impreza moesten aankondigen. Binnen enkele weken, op 23 maart tijdens de persdag van het autosalon van New York, is het zo ver. Dan trekt Subaru het doek van de nieuwe Impreza, die op het nieuwe Global Platform van het merk wordt gebouwd.

Op dat moment zal ook meer geweten zijn over de line-up, met wellicht een vijfdeurs en een berline, de motoren en wellicht ook een nieuwe hypersportieve WRX STi. Of en wanneer de nieuwe Subaru in Europa op de markt komt, is voorlopig nog niet duidelijk.(Belga)

Eindelijk, want sinds vorig jaar kwam het Japanse merk om de haverklap op de proppen met een teaser of een concept car die de volgende generatie van de Impreza moesten aankondigen. Binnen enkele weken, op 23 maart tijdens de persdag van het autosalon van New York, is het zo ver. Dan trekt Subaru het doek van de nieuwe Impreza, die op het nieuwe Global Platform van het merk wordt gebouwd. Op dat moment zal ook meer geweten zijn over de line-up, met wellicht een vijfdeurs en een berline, de motoren en wellicht ook een nieuwe hypersportieve WRX STi. Of en wanneer de nieuwe Subaru in Europa op de markt komt, is voorlopig nog niet duidelijk.(Belga)