De oppervlakte steeg van 5.000 naar 7.000 m2. Om de voertuigen nog beter te kunnen afstellen voor de serieproductie, kom er een nieuwe akoestische ruimte. Een en ander werd zopas ingehuldigd door Stefano Domenicali, voorzitter en CEO, Maurizio Reggiani, lid van de directieraad en chef van de R&D-afdeling van het merk. De akoestiek van een Lamborghini is bijzonder belangrijk, weet de woordvoerder van het merk. "Het is de meest intense manier waarop onze klanten de wagen beleven".

Bij de ontwikkeling van de akoestische ruimte werden de meest vernieuwende technieken en materialen gebruikt. Zo kunnen de ingenieurs de klant van de wagen, de motor of de uitlaat perfectioneren. Men gaat er ook na hoe lichtgewichtmaterialen qua klant reageren wanneer ze bij de constructie van een nieuwe Lamborghini worden gebruikt. Dat geldt ook voor het onderstel en de componenten van het onderstel. Die mogen geen onaangename resonanties genereren wat het rijden met een Lamborghini vermoeiend zou kunnen maken. Dat laatste kan niet de bedoeling zijn!(Belga)

De oppervlakte steeg van 5.000 naar 7.000 m2. Om de voertuigen nog beter te kunnen afstellen voor de serieproductie, kom er een nieuwe akoestische ruimte. Een en ander werd zopas ingehuldigd door Stefano Domenicali, voorzitter en CEO, Maurizio Reggiani, lid van de directieraad en chef van de R&D-afdeling van het merk. De akoestiek van een Lamborghini is bijzonder belangrijk, weet de woordvoerder van het merk. "Het is de meest intense manier waarop onze klanten de wagen beleven". Bij de ontwikkeling van de akoestische ruimte werden de meest vernieuwende technieken en materialen gebruikt. Zo kunnen de ingenieurs de klant van de wagen, de motor of de uitlaat perfectioneren. Men gaat er ook na hoe lichtgewichtmaterialen qua klant reageren wanneer ze bij de constructie van een nieuwe Lamborghini worden gebruikt. Dat geldt ook voor het onderstel en de componenten van het onderstel. Die mogen geen onaangename resonanties genereren wat het rijden met een Lamborghini vermoeiend zou kunnen maken. Dat laatste kan niet de bedoeling zijn!(Belga)