Cupra is het sportieve submerk van Seat dat de volgende jaren verscheidene nieuwe modellen met elektrische aandrijvingen zal lanceren. Na de zomer staat de onthulling van een nieuw model gepland op het Autosalon van Frankfurt. Afgaande op de teasers en de karige informatie die het Spaanse VW-merk tot hiertoe verspreidde, wordt het een fraaie crossover met de lijn van een vierdeurscoupé en tal van stoere SUV-trekjes. Een ding is al zeker: de aandrijving zal 100% elektrisch zijn.

Specifieke designdetails zijn het laag geplaatste en verlichte logo in de neus van deze wagen met atletische proporties, alsook de brede diffusor (uiteraard zonder uitlaten) voor een betere aerodynamische efficiëntie en de doorlopende lichtsignatuur achteraan. Meer details volgen in september op het Autosalon van Frankfurt.(Belga)

Cupra is het sportieve submerk van Seat dat de volgende jaren verscheidene nieuwe modellen met elektrische aandrijvingen zal lanceren. Na de zomer staat de onthulling van een nieuw model gepland op het Autosalon van Frankfurt. Afgaande op de teasers en de karige informatie die het Spaanse VW-merk tot hiertoe verspreidde, wordt het een fraaie crossover met de lijn van een vierdeurscoupé en tal van stoere SUV-trekjes. Een ding is al zeker: de aandrijving zal 100% elektrisch zijn.Specifieke designdetails zijn het laag geplaatste en verlichte logo in de neus van deze wagen met atletische proporties, alsook de brede diffusor (uiteraard zonder uitlaten) voor een betere aerodynamische efficiëntie en de doorlopende lichtsignatuur achteraan. Meer details volgen in september op het Autosalon van Frankfurt.(Belga)